Play ponuda
Play ponuda
VEČERA ZA 5 NA SELU

Hoće li najzahtjevniji kandidat tjedna ostalim natjecateljima pokazati kako se priprema ta savršena večera?

Ovotjedna zabavna ekipa iz Bjelovara i okolice danas će se družiti u mjestu Kokinec pokraj Bjelovara, gdje će im domaćin biti mrzitelj gljiva i čokolade - konobar Denis.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 12.3.2020. u 11:00
Play ponuda

Trenutačno vodi Mirela koja je jučer sve oduševila svojom večerom i zaradila 38 bodova, no i Denis još ima priliku osvojiti poklon-bon Prima namještaja od 5000 kuna. Ako ne uspije, dobit će utješni poklon-bon Prima namještaja od 1000 kuna.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

U ponedjeljak smo, kod Kocke na večeri, doznali da je Denis alergičan na gljive i čokoladu, što domaćicu Dianu u utorak nije nimalo zabrinulo, pa je gljiva bilo u glavnom jelu, a čokolade u desertu. Iako se nije najeo, od Denisa je dobila sedmicu, a nakon ocjenjivanja osvojila je 33 boda i skinula Kocku s trona. U srijedu je domaćica Mirela odlično kuhala i Denis je dobio glavno jelo bez gljiva te voćnu salatu umjesto kolača s čokoladom, pa je Denis okrenuo desetku. Mirela je na kraju osvojila visokih 38 bodova i preuzela vodstvo, a hoće li je Denis danas prestići - ne propustite pogledati u novoj epizodi „Večere za 5 na selu“ u 20 sati na RTL-u.

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
'DVOLIČNI SU'

Meri i Davor za RTL.hr o polufinalistima: 'Neki nisu zaslužili doći ni do pola showa, kamoli do finala'

Play ponuda

Više s weba