Večera za 5

Hoće li najzahtjevniji kandidat tjedna ostalim natjecateljima pokazati kako se priprema ta savršena večera?

Ovotjedna zabavna ekipa iz Bjelovara i okolice danas će se družiti u mjestu Kokinec pokraj Bjelovara, gdje će im domaćin biti mrzitelj gljiva i čokolade - konobar Denis.

RTL.hr
12.03.2020 11:00

Trenutačno vodi Mirela koja je jučer sve oduševila svojom večerom i zaradila 38 bodova, no i Denis još ima priliku osvojiti poklon-bon Prima namještaja od 5000 kuna . Ako ne uspije, dobit će utješni poklon-bon Prima namještaja od 1000 kuna .

na večeri kod Denisa

U ponedjeljak smo, kod Kocke na večeri, doznali da je Denis alergičan na gljive i čokoladu, što domaćicu Dianu u utorak nije nimalo zabrinulo, pa je gljiva bilo u glavnom jelu, a čokolade u desertu. Iako se nije najeo, od Denisa je dobila sedmicu, a nakon ocjenjivanja osvojila je 33 boda i skinula Kocku s trona. U srijedu je domaćica Mirela odlično kuhala i Denis je dobio glavno jelo bez gljiva te voćnu salatu umjesto kolača s čokoladom, pa je Denis okrenuo desetku. Mirela je na kraju osvojila visokih 38 bodova i preuzela vodstvo, a hoće li je Denis danas prestići - ne propustite pogledati u novoj epizodi Večere za 5 na selu" u 20 sati na RTL-u.