Play ponuda
Play ponuda
Čestitke pobjednici

Iako je Ivona bila dobra domaćica, Janja je odnijela pobjedu u vinkovačkom tjednu 'Večere za 5 na selu'

U petak navečer u mjestu Lipovac kod Ivone Grgić odvila se posljednja 'Večera za 5 na selu' u Vinkovcima i okolici. Unatoč zanimljivim jelima, domaćica nije uspjela prestići prvoplasiranu Janju kojoj je pripala glavna nagrada.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 16.4.2021. u 21:10
Play ponuda

Nova natjecateljica i posljednja ovotjedna domaćica Ivona nije imala lak zadatak. S obzirom na to da se vinkovačkoj ekipi pridružila u srijedu, imala je najmanje vremena za upoznavanje kandidata i pripremu jelovnika, no na kraju je sve odradila junački! Skuhala je svoje najbolje specijalitete te se uredila za svečanu večeru.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Ivona se lijepo sredila, ali bila je pregola, to nikako nije za ovu večeru“, komentirala je na početku Janja koja ipak više voli vidjeti djevojke u nešto tradicionalnijoj odjeći, no Kati se svidio njezin styling. 

Ivona je za predjelo pod nazivom Nikad dosta gostima ponudila domaći kruh od hokaido tikve te narezak u kombinaciji s grožđem.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Na početku mi je to izgledalo kao običan sendvič, no uložila je truda i okus je bio jako dobar, prevario sam se“, komentirao je Ladislav, a i Janji se svidjela kombinacija slatkog i slanog u predjelu: „Čudna kombinacija, ali ja to volim!“

Nakon vesele pjesme za stolom Ivona je servirala glavno jelo imena Inati se Slavonijo, što je zapravo bio svinjski odrezak punjen kulenom i sirom, riža i pileća krilca u soja sosu.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Nisam bila zadovoljna, očekivala sam nešto drugačije“, priznala je Janja koja nije sklona takvim okusima, ali je cijenila trud domaćice, dok se ostalima jelo svidjelo.

Za desert je Ivona ponudila tortu od čokolade s višnjama koju je nazvala – Garavi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Desert mi izgleda predivno i ukusan je“, pohvalila je Kata, a i slastičarka je imala samo riječi hvale: „Lijep i ukusan!“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Ladislav je Ivoninu večeru nagradio desetkom jer mu je sve bilo odlično, Janja joj je dala šesticu jer joj se nije svidjelo glavno jelo, dok su joj Kata i Domagoj dali ocjenu sedam. Tako je Ivona ukupno zaradila 30 bodova, što nije bilo dovoljno da prestigne prvoplasiranu Janju koja je s 37 bodova postala pobjednicom vinkovačkog tjedna! 

Idući tjedan show 'Večera za 5 na selu' odlazi u Samobor, stoga nove kandidate i njihova jela ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u 20 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽELI IĆI

Kakva predivna gesta! Nikola je u 23 godine bio samo jedanput na moru, a Martina ga s obitelji pozvala k sebi u vikendicu

Play ponuda

Više s weba