Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ZA DLAKU!

Iako je Katarina dobila dosta visoke ocjene, ispalo je da je njezina mama za nijansu bolja

U današnjoj epizodi 'Večere za 5 na selu' bili smo na istoj adresi kao u ponedjeljak jer je večeru pripremala domaćica na brodovima Katarina Bralić, kći kandidatkinje Jasne Bralić.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 31.3.2021. u 21:07
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Najmlađa kandidatkinja viškog tjedna ipak nije uspjela nadmašiti maminih 38 bodova, ali svakako treba pohvaliti njezin trud i jelovnik koji se sastojao od predjela imena Ružičasti koktel, glavnog jela Punjena rapsodija i deserta Tradicionalni užitak.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Na putu do Katarine njezina je mama objašnjavala ostatku ekipe kako su je danas potjerali iz kuće. „Nije mi teško palo, išla sam u kafić“, rekla je, a potom su malo zapjevali u kombiju. Za doček je Katarina pripremila aperitive: rogačicu i travaricu te viški hib (pogača od smokava), a gosti su komentirali kako je domaćica bila opuštena i dobro raspoložena. „Aperitiv je bio uobičajen, kao prethodnih večeri. To su domaća pića iz kućne radinosti i sve to ima lijep okus s obzirom na prekrasne plodove koje Vis može dati“, rekao je Ivan.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Svima je bilo malo hladno pa su brzo ušli u kuću i počeli s predjelom - koktelom od kozica, a gostima se svidjela prezentacija. „To sam prvi put jela, bilo mi je jako fino“, rekla je ponosna mama Jasna, a i Ivanu je bilo dobro jer smatra da se s kozicama ne može pogriješiti. „Okus je bio osvježavajući; ljetno, lagano“, rekla je Kristina, a i Darki se jako svidjelo. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Predjelo nitko nije kritizirao, a potom je Katarina poslužila glavno jelo - punjene lignje, a uz prilog blitvu i krumpir. „Bilo je prilično jednostavno“, komentirala je Darka, a Jasna je odmah naglasila kako će Katarina sama čistiti kuhinju dok će ona ponovno u kafić. Na tanjurima je ostala samo dekoracija, što je bio glavni pokazatelj da se gostima svidjelo glavno jelo. „Lignje su mi jedan od dražih morskih specijaliteta“, rekao je Ivan, a Kristina i Darka samo su dodale kako je u blitvi bilo previše češnjaka.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Domaćica je za desert poslužila kolač od rogača. „Desert je standardan, dojmilo me se što je napravila onaj ukras čokoladom pa nije bila neka klasika“, rekla je Jasna. Ivanu je desert izgledao prilično jednostavno, ali pohvalio je kako su dobro složeni sastojci kolača. „Malo mi nije odgovaralo tijesto; da je samo malo više zapekla, bilo bi ljepše i po mom ukusu“, rekla je Kristina.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Iznenađenje je sve razveselio zato što svi gosti poznaju pučkog pjesnika i zabavljača iz Komiže Tonka Božanića, poznatog kao Pepe Kalafot, koji je recitirao svoju pjesmu 'Dlaka'. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Negativnih komentara za večeru gotovo da i nije bilo pa je Jasna svojoj kćeri dala ocjenu deset, Darka se odlučila za devetku jer joj je glavno jelo bilo malo suho, Ivan je isto bio prilično zadovoljan pa se odlučio za ocjenu devet, a Kristina je dala najmanju ocjenu - osam zato što je u blitvi bilo previše češnjaka, a biskvit u desertu mogao je biti bolje pečen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto: RTL
Image
RTL

Sutra kuha jedini džentlmen među damama, a što će pripremiti i hoće li i na svojoj večeri pričati viceve - ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Večera za 5 na selu' od 20 sati na RTL-u.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
EUFORIČNA I SRETNA

Ella Dvornik u studiju 'Masked Singera'! Za RTL.hr kaže: 'Ovaj show mi je najbolje iskustvo u životu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba