Play ponuda
Play ponuda
Kraj slavonskog tjedna

Iako je Milka oduševila dalmatinskom večerom, Marin Ćosić je s nadmoćnih 39 bodova zasluženo pobijedio!

U petak navečer održala se posljednja 'Večera za 5 na selu' u Slavonskom Brodu i okolici, a unatoč ukusnim jelima pobjedu je slavio najmlađi kandidat tjedna!

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 9.10.2020. u 21:10
Play ponuda

Dalmatinka s dugogodišnjom adresom u Slavoniji Milka Đurković svoje je goste dočekala u poljičkoj seljačkoj narodnoj nošnji i uz dalmatinsku pjesmu koju je izvodio folklorni ansambl Slavonskog Broda.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Milka je bila puna energije, odlično izgleda za svoje godine, baš smo se svi ugodno iznenadili“, komentirali su gotovo uglas gosti, dok je Mariji Vukoji Milka u nošnji izgledala: „Kao baba! Postarila ju je nošnja…“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Kad se ekipa smjestila za stol domaćica im je ponudila juhu od raštike i krumpira te soparnik.

„Juha je bila ekstra, predjelo je u kompletu bilo fino“, komentirali su Marin stariji i mlađi, a Marija V. je opet imala zamjerku: „Uh, raštika, ne volim to i ne jedem!“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Za glavno jelo Milka je ponudila dalmatinsku pašticadu s njokima koja je sve oduševila, pa čak i one najzahtjevnije. 

„Glavno jelo mi je izgledalo toliko dobro da sam jedva čekala probati sve. Bilo je odlično, topilo se u ustima“, pohvalila je Vukoja, a Marija Pitlović je bila oduševljena prijateljičinim specijalitetom: „Pašticada je moje omiljeno jelo i bilo je predobro!“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Domaća rožata je bio desert kojim je Milka zaokružila svoju dalmatinsku priču, no on nije najbolje sjeo svim kandidatima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

„Zagoreno, žestoko, preslatko i prejako“, bile su riječi kojima su gosti opisali njezinu rožatu, a i sama domaćica je priznala da joj nije ispala dobro kao inače, a Mariji P. to uopće nije smetalo.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Kada je stigao red na ocjenjivanje Marin Š. je Milki dao desetku jer mu je sve bilo dobro napravljeno, baš kao i kumi Mariji: „Desetka velika kao kuća! Oduševljena sam domaćicom i vrhunskom večerom!“

Marin Ć. joj je dao ocjenu 9 jer mu se nije svidio desert, kao ni Mariji V. koja joj je dala ocjenu 6. Tako je Milka skupila 35 bodova što nije bilo dovoljno da preuzme vodstvo od najmlađeg kandidata koji je kuhao u četvrtak i osvojio visokih 39 bodova!

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Pobjeda mi nije važna, Milkina večera je bila super i sad je krenula fešta i to mi je najbitnije“, kratko je zaključio Marin Ćosić, pobjednik slavonskog tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ČOKOLADNI POLJUBAC

Superbaki Mariji ne prestaje zvoniti mobitel nakon 'Večere za 5 na selu': Svi traže ovaj recept!

Idući tjedan show 'Večera za 5 na selu' odlazi na sjever Hrvatske, točnije u Međimurje i Hrvatsko zagorje, stoga nove epizode ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u 20 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZABRINULI SE

ANKETA Hoće li im ovo poremetiti planove? Novo iznenađenje za parove: 'Ne znamo što nas sad čeka'

Play ponuda

Više s weba