Večera za 5 na selu

Idealnu ženu Marijo i dalje traži: 'Ako nije moje sve, onda bolje da budem sam. To je tako'

Glazbenik je tijekom priprave glavnog jela ispričao kako bi izgledala njegova idealna žena! U 'Večeri za 5 na selu' kuhao je drugi. Iako kuhanje obožava, dobro bi mu u kuhinji došla i ženska ruka

RTL.hr
07.12.2022 12:00

Glazbenik Marijo Lončar , poznatiji pod nadimkom Kralj Fizika , ugostio je kandidate 'Večere za 5 na selu' . Nakon što je prva ovotjedna večera Juri donijela 35 bodova, red je došao i na Marija, koji, uz glazbu, obožava i kuhanje.

U svijetu glazbe Marijo se već dokazao - surađivao je s brojnim velikim imenima domaće estrade. No, nije to njegov jedini talent! Obožava kuhati, a posebno voli tradicionalna, pomalo zaboravljena jela! Ne čudi stoga što su se u njegovom popisu namirnica našle kobasice, vrhnje, čvarci, krumpiri... Navedene namirnice Marijo je koristio u stvaranju svog menija - predjela koje je nazvao Seosko blago, glavnog jela kojem je nadjenuo ime Kraljevski obrok te desertu koje se zove Slatki snovi.

Kraljevski obrok i idealna Marijeva žena

Tijekom priprave glavnog jela - Kraljevskog obroka, otvorio se i po pitanju ljubavi. "U kuhinji uvijek fali ženska ruka i meni uvijek fali žena, to je istina. Žena drži četiri kuta kuće, a mi muški smo onako, da nema žena, ne bi bilo ni nas. To je moja jedina parola u životu. Bez žena nema života, kao ni bez ljubavi ni bez svega ostalog", komentirao je Marijo.

A gdje je onda žena? "Ima jedna pjesma 'Otišla pa šta', ali tu je negdje. Vjerojatno će jednog dana biti tu negdje, ja još uvijek... I tražim i ne tražim, ne možete to naručiti, to se mora dogoditi", dodao je glazbenik. Otkrio je i kakva bi žena bila idealna mu životna družica. "Žena koja ime svoje ja, koja ti nikad neće okrenuti leđa kad bure krenu puhati. Da mi bude sve, moje sve. Ako nije moje sve, onda bolje da budem sam. To je tako", jasan je bio Lončar.

'Večeru za 5 na selu' ne propustite svakim radnim danom od 20.15 sati na RTL-u.