Play ponuda
Play ponuda
IMA ČETVERO DJECE

Ima veliku obitelj: Marina se udala sa 17 godina, a nakon pola godine je rodila prvu kćer

Marina je danas majka i baka, a najsretnija je zbog svoje velike obitelji koja joj svaku nedjelju dođe na obiteljski ručak

RTL.hr/ 26.5.2023. u 20:50
Play ponuda

Iz mjesta Pušćine Nedelišće dolazi umirovljenica Marija, koju svi zovu Marina i koja za sebe kaže da je komunikativna i vesela osoba. U svoje slobodno vrijeme najradije čuva unuke, igra razne nagradne igre, isprobava nova jela i obavlja razne radove po kući i vrtu. Voli tradicionalnu kontinentalnu kuhinju, obožava domaća jela svog kraja poput temfanog piceka, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavila se zbog novih poznanstva i zabave. Smatra da je spretna u kuhinji, jedino ponekad ne posoli dovoljno jelo koje priprema. U emisiji je priznala kako ima tremu, no opustila se tijekom pripreme večere. Pred kamerama je ispričala kako je sa samostalnim životom počela vrlo rano.

"Udala sam se sa 17 godina, a nakon šest mjeseci sam rodila kćer. Sa 20 godina sam rodila drugu kćer, sa 25 sina, a s 26 treću kćer", rekla je dok je pripremala domaće štrukle. Danas je i baka, a unuci su joj sve na svijetu.

"Volim se igrati s unučacima, spuštam se na njihov nivo, skačem, plešem, da ih što više zabavim. Prijeđe vrijeme dok su tu", rekla je.

Show 'Večeru za 5 na selu' pogledajte i na PLAYU.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽELI IĆI

Kakva predivna gesta! Nikola je u 23 godine bio samo jedanput na moru, a Martina ga s obitelji pozvala k sebi u vikendicu

Play ponuda

Više s weba