Predjelo: Kruh bez kvasca s rogačem i oskorušama
Sastojci:
410 gintegralnog brašna
40 g rogača
10 oskoruša
1,5 čajne žličice sode bikarbone
1 čajna žličica soli
1 čajna žličica šećera
4 dl tekućeg jogurta
Priprema:
Izmiješati suhe sastojke i pomalo dodati jogurt, vrlo kratko promiješati da se sastojci sjedine. Peći na 180-200 stupnjeva oko 35 minuta.
Za bruskete:
Na tanjur staviti salatu, začiniti maslinovim uljem i octom. Bruskete premazati maslinovim uljem i češnjakom, na to staviti sir te zapeći u pećnici, na pečene bruskete staviti dva komadića ombola i malo skute.
Glavno jelo:Rolice od teletine i pancete

Sastojci:
teleći file
ulje
sol
papar
začini po želji
slanutak
pečena paprika
panceta
sir
maslac
peršin
mahune
Priprema:
Skuhati prethodno namočeni slanutak, dodati malo maslaca i peršina pa propirjati. Papriku rogu peći u pećnici, nakon što omekša, skinuti kožicu. Skuhati mahune u slanoj vodi i priložiti na tanjur.Teleće odreske marinirati sa začinima i malo ulja, u svaki file staviti malo sira, zarolati i omotati pancetom. Zapeći na tavi nekoliko minuta sa svake strane. Servirati u obliku cvijeta.
Desert:Torta od mrkve

Sastojci:
450 gnaribane mrkve
400 gglatkog brašna
1 prašak za pecivo
2 žlice začina za medenjake
prstohvat soli
300 gšećera
6 jaja
150 ml mlijeka
200 gkiselog vrhnja
marmelada od naranče i smokve
Priprema:
Prvo pomiješati suhe sastojke, zatim mokre, a potom sjediniti sve. Peći 35 minuta na 180 stupnjeva. Kad se malo ohladi, prerezati napola i namazati marmeladom.
