Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NOVI TJEDAN

Inati se, Slavonijo! Upoznajte kandidate iz Požege koji stižu u 'Večeru za 5 na selu'

U novom tjednu u 'Večeri za 5 na selu' iz Požege i okolice upoznat ćemo domaćicu Sabinu, tapetarku Natašu, umirovljenika i bajkera Ivana, njegovateljicu Blaženku i umirovljenicu Ružu, a najbolji među njima u petak će osvojiti 5000 kuna.

Image

Večera za 5 na selu

RTL.hr/ 30.5.2022. u 14:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

SABINA ERGOVIĆ

Sabina Ergović.PNG

Sabina Ergović.PNG

Iz Gornjeg Lipovca kod Nove Kapele dolazi 45-godišnja domaćica Sabina Ergović, koja se u kulinarski show 'Večera za 5 na selu' prijavila zbog zabave, novog iskustva i upoznavanja. Za sebe kaže da je vesela, vedra i iskrena osoba koja obožava kuhati za svoje prijatelje, a u slobodno vrijeme bavi se uzgojem vrta, brigom oko životinja i ručnim radom. Kao i većina s tog područja, preferira tradicionalnu domaću hranu, a najčešće spravlja mesna jela. Dodaje kako je jako snalažljiva, ali samo ako joj se nitko ne petlja u ono što radi.

NATAŠA ABRAMOVIĆ

Nataša Abramović.PNG

Nataša Abramović.PNG

Požežanka Nataša Abramović ima 48 godina, za sebe kaže da je tvrdoglava, uporna i brbljava, a njezin je motiv za prijavu u 'Večeru za 5 na selu' promocija ruralnih sredina i tradicije s obzirom na to da se aktivno bavi zalaganjem za ostanak mladih na selu. Uz to, voljela upoznati još ljudi iz svog kraja kako bi predstavila svoje aktivnosti i promovirala OPG uz tradicionalne običaje. Nataša ima svoj OPG, bavi se šivanjem haljina za krštenje, izradom jastučića za prstenje i podvezica, vezenjem u svrhu očuvanja kulturne baštine i običaja.

IVAN KUPREŠAK

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Ivan Kuprešak.PNG

Ivan Kuprešak.PNG

Ivan Iko Kuprešak je 57-godišnji bajker iz Požege koji je ujedno predsjednik lokalnog motokluba. Motivacija za sudjelovanje u 'Večeri za 5 na selu' mu je, osim promocije svog motokluba, promocija Požege i druženje sa sumještanima. Po struci je građevinar, ali trenutačno uživa u mirovini i sve svoje slobodno vrijeme posvetio je motorima koji su najveća ljubav. Uživa u pripremi starih slavonskih jela i ne voli modernu kuhinju, a najčešće spravlja jela ispod peke. Nerviraju ga kandidati koji se prijave u emisiju i ništa ne vole jesti pa zbog toga daju nižu ocjenu.

BLAŽENKA VIDOVIĆ

Blaženka Vidović.PNG

Blaženka Vidović.PNG

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
NOVE DRAME NA VIDIKU

Zavođenje i ljubomora na farmama sve su jači: 'Mene je preokrenulo, nisam mogla to gledati'

Iz sela Velika kod Požege dolazi 49-godišnja Blaženka Vidović, koja za sebe kaže da je marljiva žena kojoj je obitelj na prvome mjestu, a upravo su je njezina djeca prijavila u 'Večeru za 5 na selu' zato što fino kuha. Slobodno vrijeme provodi u vrtu, gdje uzgaja razno sezonsko voće i povrće, a vodi brigu i o domaćim životinjama (svinje i pilići). Dugo je radila kao medicinska sestra i njegovateljica u Njemačkoj, a nakon povratka u Hrvatsku u proceduri je otvaranja objekta brze prehrane. Naučila je kuhati od bake koja joj je prenijela znanja i vještine tradicionalne slavonske kuhinje, priprema jela koja voli njezina obitelj, a sama nikad neće odbiti pohano meso i pire krumpir.

RUŽA RAJIČ

Ruža Rajič.PNG

Ruža Rajič.PNG

Umirovljenica Ruža Rajič dolazi iz Požege, ima 71 godinu i prije je radila kao njegovateljica u bolnici, a za sebe kaže da je pozitivna, vesela osoba, voli druženja, glazbu i ples, u duši je mlada, puna života, godine su joj samo broj, voli prirodu, uređivati kuću i okućnicu. U 'Večeru za 5 na selu' dolazi zato što voli kuhati i velika je ljubiteljica same emisije koju redovito prati. Priznaje da joj je iznimno važna pobjeda i to ne skriva, ali ne zbog novca (kaže da bi donirala nagradu) nego zato što voli pobjeđivati. Svojom manom prilikom pripreme jela smatra to što stavlja maslac u većinu jela pa nekad budu previše masna, a vrlinom to što uvijek stavi tajni sastojak koji jelu daje posebnu čar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20.15 sati na RTL-u.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
VEĆ ŠEST GODINA

Luka o braku: 'Smatram da se nisam rano oženio, bila je to ljubav na prvi pogled'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba