Predjelo
Slana riba domaćai domaća pašteta od tunjevine
Marinirana riba friška plava riba u limunovom soku par sati posli se stavi u maslinovo ulje i dodaju se začini.
Za marinadu ribe treba pola kilograma ribe inćuna, 3 limuna sol i dec maslinovog ulja.
Riblja pašteta....meki sir – 4 trokuta, jedna velika konzerva tunjevine, malo kapara i maslinovo ulje, začin sol i sok pola limuna - sve izblendati i ohladiti.
Domaći kruh
Glavno jelo
1 kilogram liganja pečenih u maslinovom ulju
Pola kilograma krumpira
Kilogram raštike
Maslinovo ulje
Sol i papar
Raštika na tabak – sitno rezana i kuhana s krumpirima začinjen sa soli i maslinovim uljem.
Lignje pečene u pećnici.
Desert – pršurate/fritule i lumblija – slatki kruh
Za desert treba:
Pola kile kuhanih krumpira
Pola kile brašna
1 dl mlijeka
1 suhi kvas
pola male zličice soli
1 jaje
1.5 dl vode
10 dkg grožđica
Kvas se stavi da proradi i doda se brašnu i ostalim sastojcima sve se dobro umjesi i isprži u vrućem ulju stavi se 1 l ulja, tople pršurate se posipaju sa krupnim šećerom.
Lumblija se radi od:
1 kg brasšna
2 svježa kvasca
dl mlijeka
dva dl maslinovog ulja
10 dkg grožđica
10 dkg bajama
1 zličica klinčića, muškatnog, oraščića, cimeta
1 žlica kakaa
Umjesi se i diže 1 sat, premjesi, podjeli u 4 pogače i ispeče u pećnici na 150 kad je gotovo pošećeri se.