Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Prvi ovotjedni domaćin

Inženjer računarstva i kralj batata: Sven i njegova djevojka godišnje uzgoje i do 40 tona batata!

U 'Večeri za 5 na selu' u Bjelovaru i okolici prvi će kuhati svestrani Sven Perec koji će gostima u svim sljedovima, od predjela do deserta, ponuditi domaći batat iz vlastitog OPG-a.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 31.5.2021. u 18:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Vrata svog doma danas će otvoriti 35-godišnji inženjer računarstva Sven Perec, koji trenutačno radi kao programer u banci te priznaje da njegova ljubav prema računalima traje još od mladih dana. Uz to, Sven i njegova djevojka se bave uzgojem batata, što će gostima ponuditi i na svojoj večeri, a ta se ljubav rodila prije nekoliko godina. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Imamo OPG već pet godina jer je cura tad došla na ideju da probamo zasaditi batate i sad godišnje imamo od 25 do 40 tona batata i to sve sami radimo“, otkriva Sven koji od plavog batata priprema čak i kremšnite, a u show se prijavio zbog novog iskustva.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„U 'Večeru za 5 na selu' sam se prijavio nakon konzultacija s djevojkom. Mislim da mogu ponuditi  zanimljiva jela, a pobijedit ću zato što ću pripremiti jela koja većina njih vjerojatno nikad nije probala i mislim da će svi biti zadovoljni s tim“, ističe Sven koji često voli eksperimentirati s jelima, a najčešće priprema mesna jela.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Kad se ne bavi programiranjem, kuhanjem ili uzgojem batata, Sven se voli odmoriti u prirodi i uživati u svojim hobijima.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„S obzirom na to da radim psihički naporan posao, volim ribolov jer je to totalno opuštanje. Volim i fotografiju te se time bavim od osnovne škole, a najviše volim fotografirati portrete“, otkriva Sven koji za sebe kaže da je zabavan, neozbiljan i da se voli šaliti na svoj račun.

Hoće li bjelovarski kralj batata uspjeti oduševiti goste svojim jelima i dobrom atmosferom – pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
EUFORIČNA I SRETNA

Ella Dvornik u studiju 'Masked Singera'! Za RTL.hr kaže: 'Ovaj show mi je najbolje iskustvo u životu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba