Večera za 5

Irena je uspjela šarmirati vegane i vegetarijance, izvući ih na plesni podij pa je odnijela pobjedu u...

U petak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' domaćica je bila Irena Softić koja je svoj meni prilagodila svačijem ukusu, a onda im je još za kraj pripremila glazbeno iznenađenje koje je sve natjeralo na ples i pjesmu!

RTL TV
23.10.2020 21:10


Već na samom dočeku gosti su bili oduševljeni Ireninim izgledom i gostoprimstvom, kao i lijepo uređenom okućnicom, što je sigurno bila ocjena više u njihovim mislima.

Izgledala je kao nekakav dječak, umjetnik i vrlo mladoliko", komentirao je Željko njezin stajling, a Spomenka je bila očarana uređenjem: Oduševila me dekoracija stola, izgledalo je vrlo profesionalno!"

Večera za 5 na selu

Nakon što se ekipa smjestila za stol domaćica im je poslužila predjelo – rajčice punjene pestom te je uz to bila ponuđena veganska mozzarella i seitan.

Predjelo je bilo jako dobro i jako ukusno. Pesto i rajčica su bili odlični", pohvalila je Spomenka, a s njom se složila i Mirjam , dok je Željku predjelo bilo prejednostavno.

Večera za 5 na selu

Irena je za glavno jelo napravila rižoto od povrća koji je ukrasila s palačinkom složenom u obliku ruže, što je svima izgledalo vrlo lijepo i umjetnički.

Fino sam se najela, bilo je baš interesantno", kazala je Nikita , dok se Mirjam riža nije dopala: Bila je bljutava i mljackasta!"

Večera za 5 na selu

Za desert je bila poslužena voćna salata i sorbeto od jagoda, u kojem je najviše uživala Spomenka: Sve mi je bilo fino, lijepo posluženo i sve sam pojela!" Uz desert je krenula svirka i pjesma pa se Nikita za tren našla na plesnom podiju kao glavna plesačica i pjevačica, a uskoro su joj se pridružili i ostali natjecatelji.

Večera za 5 na selu

Atmosfera je bila užarena kad sam ja izašla i povela kolo", kazala je Nikita kojoj se Irenina večera toliko svidjela da ju je nagradila čistom desetkom, baš kao i Spomenka kojoj je sve bilo odlično. Mirjam je Ireni dala sedmicu jer joj je nedostajalo začina u jelu, a Željko joj je dao ocjenu 6 jer mu je kombinacija namirnica bila van sklada".

Večera za 5 na selu

Tako je Irena s osvojena 33 boda prešla Željka i postala pobjednicom riječkog tjedna!

Drago mi je da sam pobijedila iako to nisam očekivala, mislila sam da će pobijediti Željko, ali sam jako sretna", priznala je Irena za kraj.

Večera za 5 na selu

Idući će se tjedan kuhati na otoku Krku, stoga nove epizode showa 'Večera za 5 na selu' ne propustite pogledati od ponedjeljka do petka u 20 sati na RTL-u!