Play ponuda
Play ponuda
Svestrana Riječanka

Irena nikad nema mira: 'Nisam tip osobe koja sjedi na miru ili odspava popodne. Bavim se svim i svačim, volim raditi i to me veseli!'

Irena Softić je dugi niz godina živjela i radila u Italiji, a sad živi u voljenoj Rijeci gdje se bavi iznajmljivanjem apartmana, uređenjem interijera, a nije joj teško ni zidati, graditi čistiti ili bojati zidove.

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 23.10.2020. u 18:00
Play ponuda

Vesela i uvijek nasmijana Irena je svestrana i vrlo radišna osoba kojoj apsolutno ništa nije teško raditi te to ističe kao svoju vrlinu.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Bavim se svim i svačim, a trenutno iznajmljujem apartmane. No dugo sam radila u Italiji, radila sam u hotelima, restoranima, slastičarnicama, radila sam i kao dadilja, što god je trebalo… A radim i muške poslove – gletam, bojim zidove i zidam ako treba! Volim raditi i to me jako veseli, ja ne mogu sjediti na miru i nikad popodne nisam odspavala“, ističe Irena koja gotovo pa nikad nema slobodnog vremena jer je ona uvijek u nekom svom projektu i stalno smišlja i odrađuje nove zadatke. No uz sve to uvijek pronađe vremena za svoju obitelj i dva sina – Kevina i Nika koji su joj najveće blago na svijetu.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Djeca su mi najbitnija u životu, baš kao i obitelj. Samo želim da smo svi zdravi i veseli. Ponosna sam na svoje sinove jer mislim da sam ih lijepo odgojila, a i ljudi mi kažu da sam ih dobro odgojila“, otkriva simpatična Riječanka koja se u 'Večeru za 5 na selu' prijavila iz vrlo jednostavnog razloga – da iskusi nešto novo, upozna nove ljude i da se dobro zabavi!

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Za mene je ova večera izazov i potrudit ću se da napravim  najbolje što mogu!“ kaže Irena koja je vegetarijanka i zdrava prehrana joj je vrlo važna.

Ireninu večeru te završnicu riječkog tjedna ne propustite pogledati večeras u 20 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZABRINULI SE

ANKETA Hoće li im ovo poremetiti planove? Novo iznenađenje za parove: 'Ne znamo što nas sad čeka'

Play ponuda

Više s weba