Večera za 5

Iris i Ivan prije večere otkrili da su u braku: 'Mislim da su ostali dobro reagirali...'

Kandidati su prije prve večere otkrili da se ovaj tjedan u 'Večeri za 5 na selu' najteče i jedan bračni par!

RTL.hr
27.04.2021 12:47

Mislim da su dobro reagirali, baš onako lijepo. Ja sam mislila da nas neće onako gledati i misliti zašto su se sad njih dvoje prijavili, ali dobro su reagirali", komentirala je Iris.

Potom je rekla Maji da joj izgleda poznato, a ona joj je otkrila da je to vjerojatno jer ju je vidjela u showu 'Ljubav je na selu'.

IVAN RUSAN

Ivan Rusan

Ivan Rusan dolazi iz mjesta Luč, ima 42 godine, a sa suprugom Ivanom prijavio se u 'Večeru za 5 na selu' ne skrivajući svoj glavni motiv - želi je pobijediti. Za sebe kaže da je veliki veseljak koji se profesionalno bavi glazbom. Svira u tamburaškom sastavu Fijaker i sa suprugom drži udrugu za terapijsko, rekreacijsko, sportsko i otvoreno jahanje Čarolija Baranje. Voli domaću kuhinju, omiljeno jelo mu je grah, a jela najradije priprema u kotliću. Smatra kako u kuhanju nema manje i da je sve što pripremi jako fino tako da će biti zanimljivo pratiti koji će član obitelji Rusan odnijeti pobjedu u ovom kulinarskom tjednu.

IRIS RUSAN

Iris Rusan

Iris Rusan ima 34 godine, dolazi iz mjesta Luč u Baranji, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavila se ponajprije kako bi pobijedila svog supruga Ivana Rusana. Naravno, želi se i dobro zabaviti, upoznati nove ljude i kušati nove okuse. Iris je administratorica u tvrtki Tamburaški sastav d.o.o., vlasnica je obrta za jahanje i seoski turizam u Luču te kozmetičkog salona u Belom Manastiru. Prošle je godine osnovala udrugu za terapijsko, rekreacijsko, sportsko i otvoreno jahanje Čarolija Baranje. Također, osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske 2019. godine na izboru u Šibeniku.

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20 sati - samo na RTL-u!