Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
turbulentno

Iskreno o Bernardici! Ivan poručio da mu je pala u očima, a nije je štedio ni Božo!

Blagdanski specijal 'Večere za 5 na selu' zaključila je Bernardica Gašparić, a prije negoli je gostima poslužila jela, svi su o njoj rekli svoja mišljenja

RTL.hr/ 30.12.2022. u 20:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Posljednji dan blagdanskog specijala u 'Večeri za 5 na selu' zaključila je Bernardica Gašparić. Kandidate je ugostila u mjestu Sveti Petar Čvrstec pokraj Križevaca, gdje ova domaćica živi sa svojom obitelji. Uoči večere kandidatima su se svidjeli skoro svi sastojci koje je Bernardica odlučila staviti na stol, a ona je izrazila samo jednu želju - da ne završi posljednja. No, ako je suditi prema komentarima kandidata, za to nije ni bilo nikakve šanse.

Snježana je uoči odlaska kod Bernardice izjavila da je ona za nju jedna dobra i pristupačna osoba. "Žena za akciju, žena za sve", dodao je Dario. No, Ivan se s njima baš i nije složio. "Prvi dan jako dobar dojam, međutim jučer, na mojoj večeri nije htjela kušati ništa, flambaciju moju, flambiranje, ona nije htjela kušati. Pala je u mojim očima skroz", rekao je Ivan prije negoli je otišao kod Bernardice na večeru.

Sličnog razmišljanja bio je i Božidar. "Mislio sam prvi dan da je ona OK osoba, ali vidim da je nekako samozatajna i ima neku svoju viziju svega toga i stalno se pravi pametna, misli da je najpametnija", zaključio je kuhar.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
hoće li zadiviti protukandidate?

Svestrana dama! Katija otkrila: 'Jednom tjedno imam emisiju, imam svoj salon, bavimo se maslinarstvom...'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba