Predjelo: Panirane rolice od šunke i sira s francuskom salatom
Sastojci:
200 g kuhane šunke
200 g topljenog sira
krušne mrvice
oštro brašno
2 jaja
100 g grašaka
100 g mrkve
100 g krumpira
2 jaja
200 g majoneze
100 g milerama
nekoliko kiselih krastavaca
Priprema:
Listiće sira omotati u listiće šunke te uvaljati u brašno, jaja i krušne mrvice. Pohati na ulju dok ne porumeni. Povrće za salatu skuhati i ohladiti pa sve zajedno pomiješati s majonezom i mileramom.
Glavno jelo: Teleća koljenica s kuhanim krumpirom i graškom

Sastojci:
1 mrkva
1 luk
korijena celera
1 teleća koljenica
sol
brašno
majčina dušica
list peršina
1 dl bijelog vina
1 kg krumpira
200 g graška
Priprema:
Teleću koljenicu posoliti i uvaljati u brašno pa popržiti na vrućem ulju. Dodati mrkvu, luk, celer i začine. U posudu uliti vode do pola te vino i pustiti da se kuha dva sata. Servirati uz umak od povrća koje se kuhalo, a za prilog poslužiti kuhani krumpir i grašak lagano popirjan na maslacu.
Desert: Cheesecake

Sastojci:
200 g keksa
200 g maslaca
500 g mascarponea
1 vanilin šećer
100 g šećera
korica limuna
400 g milerama
šumsko voće
Priprema:
Kekse zdrobiti i pomiješati s maslacem. Staviti na pleh posipan šećerom i zapeći 5 minuta na 250 stupnjeva. Napraviti žutu kremu od jaja, mascarponea, šećera, vanilin šećera i malo korice limuna te izliti na biskvit. Vratiti u pećnicu i peći na 180 stupnjeva oko 30 minuta. Smiksati mileram, dvije žlice ulja i malo šećera te preliti na vrh kolača. Ostaviti još 5 minuta u ugašenoj pećnici. Prokuhati zamrznuto šumsko voće s malo šećera i preliti po kolaču ili servirati sa strane. Kolač se mora hladiti 24 sata.
