PREDJELO
Za predjelo nam je potrebno deset tvrdo kuhanih jaja, malo sitno sjeckanog crvenog luka, malo peršinovog lišća,papar, sol i majoneza.
Jaja razrežemo na pola, žumance spasiramo dodamo luk, peršin i majonezu, malo posolimo i popaprimo i sa tim nadjevom pùnimo polutke od bjelanca.
GLAVNO JELO
Za glavno jelo radimo kotlovinu i potrebno nam je: dvije kile svinjskih kremenadli, kila kobasica po izboru, kila svinjskih nogica, kila luka, kila svježe papaike, kila paradajza, pola kile svinjske masti, pola litre domaćeg vina, sol i papar.
Na zagrijanoj svinjskoj masti prepečemo meso i kobasice, zatim dodajemo povrće i svinjske nogice, kad je povrće pečeno sve skupa zalijemo vodom i nakon sat vremena ulijemo vino, na kraju se još može dodati malo kuhanog krumpira i po želji papra i ljute paprike.
DESERT
Za šnenokle nam je potrebno deset domaćih jaja, litra i pol mlijeka, dvadeset dkg. šećera, jedna žlica vanilin šećera, naribana limunova korica i malo ruma. Jaja razdvojimo na bjelance i žumance, bjelance smiksamo i takvu smjesu kratko prokuhamo na mlijeku, u žumanca dodajemo šećer, vanilin šečer, limunovu koricu, malo ruma i dvije žlice oštrog brašna, tako pripremljenu smjesu ukuhamo na mlijeku par minuta da se malo zgusne njome prelijemo bjelance i možemo servirati u male zdjelice ili malo veće čaše.