Play ponuda
Play ponuda
Današnja domaćica

Iva Mikuleta ne krije svoje želje: 'Voljela bih pobijediti, neću lagati, ali vidjet ćemo što će biti…'

Druga ovotjedna domaćica 'Večere za 5 na selu' u Moslavini je 26-godišnja frizerka iz Kutine koja se nada da će svojim jelima „prešišati“ konkurenciju.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 14.9.2021. u 18:00
Play ponuda

Najmlađa natjecateljica ovog tjedna je vedra, vesela i komunikativna Iva Mikuleta kojoj je hobi ujedno i posao. Naime, friziranje je njezina velika ljubav, a nedavno joj se ostvarila i želja da otvori vlastiti frizerski salon. Iako je danas vrlo spretna u svom poslu, priznaje da nije tako bilo oduvijek.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Kad sam se tek učila, greškom sam ošišala ujaka s mašinicom i napravila sam mu rupu na kosi“, kroz smijeh govori Iva. Osim što se bavi poslom koji jako voli, Iva obožava kuhati te je najviše recepata preuzela od svoje bake, ali i tate koji je sudjelovao u pisanju tradicionalne moslavačke kuharice.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Razlog prijave u show je da pokažem našu Moslavinu, naša jela i da se družim s dobrom ekipom“, kratko će Iva pa iskreno priznaje: „Voljela bih pobijediti, neću lagati, ali vidjet ćemo što će biti…“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Kada je riječ o kuhanju, Iva najviše priprema domaća kontinentalna jela, sarma joj je omiljeno jelo, a smatra da je u kuhinji vrlo spretna i snalažljiva pa vjeruje da će njezina 'Večera za 5 na selu' dobro proći i da će se ekipa dobro najesti.

Hoće li Iva šarmirati svoje protivnike i ima li šanse za pobjedu – pogledajte večeras u 20.15 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
SAMO VESELO

Napetost raste, a Davor i Josip potpiruju vatru: 'I mi smo s vama u finalu, stavit će nam 10.000 eura na račune!'

Play ponuda

Više s weba