Večera za 5 na selu

Iva Mikuleta ne krije svoje želje: 'Voljela bih pobijediti, neću lagati, ali vidjet ćemo što će biti...'

Druga ovotjedna domaćica 'Večere za 5 na selu' u Moslavini je 26-godišnja frizerka iz Kutine koja se nada da će svojim jelima prešišati" konkurenciju.

RTL.hr
14.09.2021 18:00

Najmlađa natjecateljica ovog tjedna je vedra, vesela i komunikativna Iva Mikuleta kojoj je hobi ujedno i posao. Naime, friziranje je njezina velika ljubav, a nedavno joj se ostvarila i želja da otvori vlastiti frizerski salon. Iako je danas vrlo spretna u svom poslu, priznaje da nije tako bilo oduvijek.

Večera za 5 na selu Iva Mikuleta

Kad sam se tek učila, greškom sam ošišala ujaka s mašinicom i napravila sam mu rupu na kosi", kroz smijeh govori Iva. Osim što se bavi poslom koji jako voli, Iva obožava kuhati te je najviše recepata preuzela od svoje bake, ali i tate koji je sudjelovao u pisanju tradicionalne moslavačke kuharice.

Večera za 5 na selu Iva Mikuleta

Razlog prijave u show je da pokažem našu Moslavinu, naša jela i da se družim s dobrom ekipom", kratko će Iva pa iskreno priznaje: Voljela bih pobijediti, neću lagati, ali vidjet ćemo što će biti..."

Večera za 5 na selu Iva Mikuleta

Kada je riječ o kuhanju, Iva najviše priprema domaća kontinentalna jela, sarma joj je omiljeno jelo, a smatra da je u kuhinji vrlo spretna i snalažljiva pa vjeruje da će njezina 'Večera za 5 na selu' dobro proći i da će se ekipa dobro najesti.

Hoće li Iva šarmirati svoje protivnike i ima li šanse za pobjedu – pogledajte večeras u 20.15 sati na RTL-u!