Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
umanjio mu bodove!

Ivan objasnio zašto je Dario dobio tek 6 bodova: 'Gospodin me nakon večere mrvicu i uvrijedio'

Ivan je objasnio da ne voli petokrake zvijezde, a Dariju je umanjio ocjenu i zbog uvrede

RTL.hr/ 27.12.2022. u 12:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Blagdanski i varaždinski tjedan 'Večere za 5 na selu' otvorio je YouTuber i TikToker Dario Oreški. Iako je zvijezda društvenih mreža, Dario je po zanimanju kuhar. U RTL-ov kulinarski show prijavio se kako bi pokazao svoje umijeće i znanje te stekao nova iskustva i poznanstva.

Voli Dario za sebe reći da je znatiželjan, veseo, uporan i snalažljiv. Najdraže mu je pripremati deserte, a okrenut je domaćoj, tradicionalnoj kuhinji kakvu je kroz život upoznao i zavolio u svojoj Bednji. Slobodne dane voli provoditi s prijateljima na kavi, a rekreativno se bavi fotografiranjem i snimanjem videa. Upravo ga je ta vještina proslavila, njegovo imitiranje Josipe Lisac i njezine verzije himne svojedobno je bilo viralno.

Dario se puno parom bacio na društvene mreže, a trenutno gradi karijeru na TikToku. To ga nije omelo da osmisli kreativne nazive za svoju večeru pa je za predjelo servirao Kinezi pehuste, dok je za glavno jelo stigao Zerolani gudjek s kepunju. Desert je Dario nazvao Peljizuni persti.

Image
Foto: Screenshot/RTL
Image
Screenshot/RTL

Nakon što su kandidati blagovali, a dinamična večera došla kraju, na redu su stigle i ocjene. Pravo iznenađenje bila je Ivanova ocjena, Dariju je za večeru dao ocjenu 6, a osebujnim argumentima to je kasnije obrazložio: 'Moja ocjena za ovu večeru je 6, bilo je jako dobro i ukusno jelo, međutim na drvu su bile petokrake zvijezde, a moj djed nije volio petokrake zvijezde. Čaše su izgledale kao sveti gral, nismo u crkvi. Gospodin me mrvicu nakon večere i uvrijedio, dakle, za uvredu idu dvije ocjene manje, žao mi je", objasnio je Ivan svoje bodovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20.15 sati na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
šteta!

Slušati publiku ili svoj instinkt? Lea se opekla u 'Dođi, pogodi, osvoji' i ostala bez vrijedne nagrade

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba