Večera za 5 na selu

Ivan se pokazao dobrim domaćinom pa osvojio visoke ocjene: 'Nadam se da će svi kandidati biti na ovoj razini'

U ponedjeljak navečer u 'Večeri za 5 na selu' kuhao je Ivan Detković čiji su domaći specijaliteti okusom zadovoljili goste pa su bili vrlo velikodušni prilikom ocjenjivanja.

RTL.hr
25.04.2022 21:20

Prvi domaćin u Sisku i okolici bio je 29-godišnji Ivan koji je opušteno dočekao goste te je među njima prepoznao svog prijatelja te kuma Dalibora , ali i poznatog glazbenika Miroslava Dimića . Zanimljivo je i to da su Dalibor i Sandra zajedno išli u srednju školu pa je ekipa zaključila kako je pred njima jedan zabavan tjedan. Nakon aperitiva domaćin je poslužio predjelo za koje je gostima ponudio popečke od povrća s domaćim sirom, šunkom i kobasicom.

Večera za 5 na selu, Ivan Detković

Volim sve domaće delicije koje se mogu staviti na stol", komentirala je Slavica dok je Dalibor pohvalio: Nema greške, kume, svaka čast!" A jednako je mislio i Miro kojeg je domaćin osvojio već na prvom slijedu: Ja jesam gurman , a opravdao je sva moja očekivanja!"

Večera za 5 na selu, Ivan Detković

Za glavno jelo domaćin je napravio pečenu patku s povrćem i mlincima, a kum je prigovorio da su mu mlinci premasni, no ostalima su se svidjeli. Meni su mlinci bili ekstra, nisu bili ni presuhi, a ni premasni, savršeni!" komentirala je Sandra dok je Slavica pohvalila: Patka je bila sočna, dobro pečena i meni je bilo super."

Večera za 5 na selu, Ivan Detković

Niz dobrih komentara nastavio se i za desertom kad je Ivan poslužio domaću orehnjaču i makovnjaču. Desert po mom ukusu, jedna zaokružena priča", priznao je Miro, a večera je završila u veselom tonu uz tamburaše, pjesmu i ples.

Večera za 5 na selu, Ivan Detković

Za kuma čista desetka, sve je bilo savršeno", kazao je Dalibor, a domaćinu je desetku dala i Sandra. Slavica i Miro ostavili su malo prostora za nadolazeće večere pa su Ivanu dali ocjenu 9: Sve je bilo fantastično i nadam se da će svi kandidati biti na ovoj razini", zaključio je glazbenik. Tako je domaćin Ivan ukupno zaradio 38 bodova te visoko postavio ljestvicu.

Večera za 5 na selu, Ivan Detković

Sutra kuha Sandra, a hoće li ona nastaviti niz visokih bodova – pogledajte u utorak u 'Večeri za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u!