Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
38 bodova

Ivan se pokazao dobrim domaćinom pa osvojio visoke ocjene: 'Nadam se da će svi kandidati biti na ovoj razini'

U ponedjeljak navečer u 'Večeri za 5 na selu' kuhao je Ivan Detković čiji su domaći specijaliteti okusom zadovoljili goste pa su bili vrlo velikodušni prilikom ocjenjivanja.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 25.4.2022. u 21:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prvi domaćin u Sisku i okolici bio je 29-godišnji Ivan koji je opušteno dočekao goste te je među njima prepoznao svog prijatelja te kuma Dalibora, ali i poznatog glazbenika Miroslava Dimića. Zanimljivo je i to da su Dalibor i Sandra zajedno išli u srednju školu pa je ekipa zaključila kako je pred njima jedan zabavan tjedan. Nakon aperitiva domaćin je poslužio predjelo za koje je gostima ponudio popečke od povrća s domaćim sirom, šunkom i kobasicom. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Volim sve domaće delicije koje se mogu staviti na stol“, komentirala je Slavica dok je Dalibor pohvalio: „Nema greške, kume, svaka čast!“ A jednako je mislio i Miro kojeg je domaćin osvojio već na prvom slijedu: „Ja jesam gurman , a opravdao je sva moja očekivanja!“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Za glavno jelo domaćin je napravio pečenu patku s povrćem i mlincima, a kum je prigovorio da su mu mlinci premasni, no ostalima su se svidjeli. „Meni su mlinci bili ekstra, nisu bili ni presuhi, a ni premasni, savršeni!“ komentirala je Sandra dok je Slavica pohvalila: „Patka je bila sočna, dobro pečena i meni je bilo super.“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Niz dobrih komentara nastavio se i za desertom kad je Ivan poslužio domaću orehnjaču i makovnjaču. „Desert po mom ukusu, jedna zaokružena priča“, priznao je Miro, a večera je završila u veselom tonu uz tamburaše, pjesmu i ples. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Za kuma čista desetka, sve je bilo savršeno“, kazao je Dalibor, a domaćinu je desetku dala i Sandra. Slavica i Miro ostavili su malo prostora za nadolazeće večere pa su Ivanu dali ocjenu 9: „Sve je bilo fantastično i nadam se da će svi kandidati biti na ovoj razini“, zaključio je glazbenik. Tako je domaćin Ivan ukupno zaradio 38 bodova te visoko postavio ljestvicu.

Sutra kuha Sandra, a hoće li ona nastaviti niz visokih bodova – pogledajte u utorak u 'Večeri za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u!

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
EUFORIČNA I SRETNA

Ella Dvornik u studiju 'Masked Singera'! Za RTL.hr kaže: 'Ovaj show mi je najbolje iskustvo u životu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba