Večera za 5

Ivan smatra kako Jelena cilja na pobjedu u showu: 'Ona je kao lija - razmišlja, lukava je, šuti i svima...

Svaki tjedan u 'Večeri za 5 na selu' istakne su jedan malo zahtjevniji gost, a o kome je ovaj put riječ te tko najviše cilja na pobjedu, otkrili su nam kandidati Samobora i okolice.

RTL.hr
06.11.2020 14:00

Mislim da je Ivan najkritičniji gost. Vjerujem da smo ovdje svi došli zbog nekog novog iskustva, ali Ivan baš ide na pobjedu - imao je ziheraški meni, ali bilo je fino, ne mogu reći", smatra Jelena dok Ivan tvrdi: Ne želim pobjedu. Samo sam se trudio i skuhao za ekipu. Meni je bitan štimung u ekipi i ovo nisam shvatio kao natjecanje. Natjecanja imaju svoje regule, a ovdje rezultat i pojedina ocjena ovise o čovjekovu doživljaju u tom trenutku."

Jelena Barač

No bilo kako bilo, ovo je ipak natjecanje... Svi mi želimo pobjedu, onaj koji kaže da ne želi - laže. Želim je i ja na neki način, ali nije mi toliko bitna koliko mi je bitno to što sam upoznala nove drage ljude i stekla neko novo iskustvo", rekla je Jelena , a Ivan misli kako upravo pjevačica cilja na pobjedu! Jelena mi se čini kao jedna lija! Razmišlja, lukava je - ona šuti i da kompliment svakome. To su vam oni koji žele pobjedu."

Jelena Barač

Lukrecia je otkrila kako su njoj ipak važniji dobar provod i još bolja hrana, a Ivan je zaključio: Mi svi pričamo i pričamo... pa čak i gospođa Snježana, ali Jelena šuti da bi mogla bolje čuti."

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20 sati na RTL-u!