Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Nada se uspješnoj večeri

Ivana ima misiju: 'Cilj moje večere je da pokažem ljudima da znam kuhati i da sam dobra domaćica'

Današnja domaćica često kuha za svoje dvoje djece, voli eksperimentirati i isprobavati nova jela, a pobjeda u showu joj nije važna.

Image
Press/ 2.8.2019. u 12:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ivana Jagunić živi u Podsusedu sa svoje dvoje djece, mamom i bakom. Obožava živjeti okružena prirodom i nikada se ne bi preselila u centar grada jer joj ništa ne može zamijeniti vrt s povrćem i miris njezinih svježih rajčica netom ubranih.

Ivana se smatra stučnjakinjom u pečenju i izradi slastica, a iako voli tradicionalna jela, zbog svoje djece često kuha nešto modernije i isprobava razne recepte. Show vidi kao izvrsnu priliku da skuha nešto po svojoj želji i pokaže svoje kulinarske sposobnosti.

Image
Foto:
Image

“Krajnji cilj moje večere je da pokažem ljudima oko sebe da znam kuhati. Moje kolegice na poslu dandanas ne vjeruju da ja znam kuhati”, kaže Ivana koja vjeruje kako će se nakon današnjeg dana to promijeniti.

“Najvažnije mi je da meni bude dobro i da bude dobro prikazano, da se vidi da sam dobra domaćica”, priznaje.

Image
Foto:
Image

Ivana trenutno radi u bolnici, a upisala je fakultet pa uz posao studira. Osim toga, voli ići na hodočašća kad god stigne jer je to ispunjava.

“Volim ići na hodočašća i idem na hodočašća gdje su mladi, Oni su mi pokazali da nisu izlasci, zabava i prijatelji sve na svijetu, već obitelj, zajedništvo i dragi Bog. Kada se to sve objedini, to je recept za sreću”, ističe Ivana.

Image

Vecera za 5 na selu

kulinarski show
Hrvatska - 2021
Ponedjeljak - petak u poslijepodnevnom terminu
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
HRABRO

Hrvoju prekipjelo, bez dlake na jeziku progovorio o Suzani: 'Ti si meni baš fejk osoba'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba