Play ponuda
Play ponuda
Današnja domaćica

Ivana je 2017. proglašena Miss Koprivničko-križevačke županije, a večeras priprema 'Večeru za 5 na selu'

Zgodna 24-godišnja medicinska sestra i misica Ivana Zvonar dolazi iz mjesta Šemovci pokraj Đurđevca, a danas će pokazati kako kuha jedna moderna podravska žena.

Image
RTL.hr/ 19.5.2022. u 18:00
Play ponuda

Simpatična Ivana priznala je kako se u RTL-ov kulinarski show prijavila na inicijativu supruga, no ističe kako će joj novo iskustvo dobro doći. „Suprug me nagovorio da se malo podružim s ljudima jer sam većinom doma s bebom, da se malo provedem i vidim kako je to ispred kamera“, započinje Ivana koja supruga Tomislava poznaje još od osnovne škole te zajedno imaju sedmomjesečnu kćer. „Mislim da se dobro snalazim u ulozi supruge i majke“, priznaje Ivana koja za sebe kaže da je vrlo odgovorna, iskrena i vesela, ali i tvrdoglava, brzopleta te voli da je sve onako kako je ona zamislila.

Image
Foto:
Image

„Inače u životu puno prigovaram, pogotovo mužu i mami i malo sam picajzla. Volim da je onako kako ja hoću, a ako nije, onda se ljutim. Mislim da je to dio mene i da se neće promijeniti s godinama“, otkriva Ivana koja na dosadašnjim večerama nije bila toliko kritična te je sve ocijenila visokim devetkama.

Image
Foto:
Image

U svoje slobodno vrijeme, osim što provodi vrijeme s obitelji, uživa gledajući filmove i serije te ispijajući kave s prijateljicama. A zanimljivo je to i da je 2017. godine osvojila titulu Miss Koprivničko-križevačke županije te je potom išla na izbor za Miss Hrvatske. Bez obzira na iskustvo u javnom nastupu, današnja domaćica ističe kako je nervoza uoči večere prisutna: „Imam tremu, ali htjela bih je sakriti da se ne vidi…“

Image
Foto:
Image

Hoće li Ivana uspjeti sakriti tremu i što će pripremiti svojim gošćama – pogledajte u 'Večeri za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PO NJIMA NAJISKRENIJI

Tina i Davor odabrali svoje favorite, očarani su Filipom i Anamarijom: 'Najjači su par, čista energija'

Play ponuda

Više s weba