Večera za 5 na selu

Ivanin suprug je nekoliko godina mlađi od nje: 'Nisam ga u početku pitala za godine, nego tek kad sam se...

Bilo je kasno za bilo kakve razlike jer se u to doba Ivana već zaljubila "preko ušiju"

RTL.hr
23.11.2022 15:45

Najljepše stvari u životu nemaju cijenu, a neke od njih su ljubav i obitelj, baš kao što je to u životu 34-godišnje Ivane Rešetar Belak , supruge i majka dvoje djece iz Svete Nedelje. Rešetar Belak je po zanimanju pomoćna kuharica koja trenutačno radi u proizvodnji najlona. Prema njezinim riječima, najdraži oblik provođenja slobodnog vremena su druženje s njezinom obitelji.

Sebe opisuje kao komunikativnu, zabavnu i otvorenu osobu koja se zbog novih iskustava prijavila u RTL-ov kulinarski show 'Večera za 5 na selu' . Mora se priznati kako je presudnu ulogu u tome odigrala Ivanina majka Snježana koja je već pripremala večeru za spomenuti show.

"Došla sam u cvjećarnu gdje oboje poznajemo cvjećarku, ali on me nije skužio. Ta gospođa me tada pitala što si već došla s puta, na što sam ja rekla: 'Iz Španjolske' i onda je tek skužio da sam ja u pitanju", prisjetila se Ivana.

Josip se išao braniti tvrdeći da je nije prepoznao jer je na fotografijama i uživo izgledala drugačije pa je "okrivio" njezin šal i naočale koje je u tom trenutku nosila. Ivana se na to priključila i rekla kako se uvijek fotografira bez naočala.

Njezin suprug je u šali rekao kako je Ivana vjerojatno mislila da vozi BMW, a on je na kavu došao biciklom. "Ma nisam mislila da vozi BMW", tvrdi Ivana, a nakon toga je uslijedilo pitanje svih pitanja - je li Ivana stroga. Josip je gotovo diplomatski odgovorio kako zna ponekad biti te je brzo dodao kako je dobra. Tom je izjavom Josip izvukao najveći osmijeh na Ivanino lice koji smo do sada imali prilike vidjeti uz jedno: "Ma možeš misliti. E sad, tu laže".

Kasnije je i sam suprug priznao kako se šalio. Kada su završili s pripremom glavnog jela, Josip je otišao i prepustio joj kuhinju pa je Ivana otkrila kako je njezin suprug pet godina mlađi od nje. "Kad smo se upoznali, uopće ga nisam pitala za godine. Poslije, kad sam se zaljubila sam ga pitala. Uvijek se kaže - mlađe je slađe", zaključila je Ivana Rešetar Belak.