Večera za 5

Ivanka o vrckavom Dariju i njegovim šalama na njezin račun: 'Ne znam gdje su njegove granice'

Prošlog utorka kod Marije se kuhalo, jelo, ali i komentiralo jedinog muškog kandidata ovotjedne ekipe showa "Večera za 5 na selu".

RTL TV
04.03.2020 16:00

U utorak navečer 'Večera za 5 na selu' pripremala se u naselju Pušćine kod vesele umirovljenice Marije Benjak .

Iako nisu baš svi bili oduševljeni njezinom večerom , unatoč tome što se Marija itekako potrudila, veselo društvo odlično se zabavljalo. Ivanka je tijekom večere domaćici prvo udijelila kompliment kako joj se jako sviđa ono što je vidjela i okusila, a zatim se osvrnula i na najmlađeg kandidata Darija , kojeg je usporedila sa svojim unucima.

"Imam takve unuke, koji su stari kao Dario, i znam kakvi su to vrckasti dječaci. Ne mogu ga usporediti s dečkom niti tinejdžerom, nego onim vrckastim Darijom i ja sam mu dopustila da se sa mnom zafrkava i sad možda i pređe granicu, ali ja mu to ne zamjeram. "Ja vas obožavam", poručio joj je zatim Dario pred svima za stolom.

"Da nemamo malog Darija, stvarno... Super je dečko, zabavan, šaljivdžija i dobar je", otkrila je svoje mišljenje Vlatka o jedinom muškom kandidatu, a na njega se u nastavku ponovno osvrnula i njezina mama Ivanka.

"Ne znam gdje su njegove granice i ne mogu tvrditi dal je prešao granicu ili ide još dalje", kroz smijeh je zaključila, no Dario joj je imao još nešto za poručiti.

"Vi me podsjećate na moju baku - daj nemoj, daj ovo, daj ono, daj hoćeš još jesti, daj nećeš", poručio joj je teglasno nasmijao cijelu ekipu.