Večera za 5 na selu

Ivica priznao je li ikada upao u nevolje zbog žena: Za večerom prepričao suživot s dvije Ruskinje

Josip je podboo pitavši Ivicu usred razgovora: "Jesu li obje bile zadovoljene?"

RTL.hr
09.11.2022 09:45

Šarmantan, druželjubiv i zabavan građevinski tehničar koji je trebao postati glumac - tako bi se nekako mogao opisati većinski dio života 61-godišnjeg Ivice Džaje iz Strizivojne. Mnogi ga se gledatelji sjećaju iz dokumentarne sapunice 'Ljubav je na selu', no odlučio je objeručke prihvatiti i sudjelovanje u ovotjednom izdanju popularnog RTL-ovog showa 'Večera za 5 na selu' kako bi unio malo dobre atmosfere u ove loše dane. Sebe opisuje kao druželjubivu i zabavnu osobu koja je svjesna svog utjecaja na suprotni spol. Kao što je to već jednom naveo, bio je s više od 500 žena što je kod gostiju potaknulo znatiželju.

Jeste li zbog žena upali kad u nevolje? "Mislim da kod muške populacije baš ne prolazim, a to vam je valjda zbog žena. Jedan mi je rekao da me ne bi u dvorište pustio, a prijatelji smo", rekao je Ivica.

"Mislim da je ženskaroš zato jer se prijavljuje u te emisije 'Ljubav je na selu' - to je kao prvo, a sad u 'Večeru za 5 na selu' što znači da tu postoji mogućnost", kazala je Marica . "Zanimljiv čovjek. Ima se čuti nekih lijepih stvari od njega", misli Igor .

Na večeri je domaćin Ivica i gostima rekao kako je bio samo u Rusiji. "Ovo su dvije ljubavi koje sam ja imao - to su Natalija i Nadja . Živjeli smo tri godine skladno ", pokazao je Ivica gostima. "Dok se nije raspalo?", zanimalo je Snježanu .

"Ne, ne. Doveo sam ih za stol i rekao: 'Ako može tako, može. Ako ne, doviđenja' i nakon dva dana su one rekle, može, i dvije i pol godine smo mi živjeli zajedno", poručio je Ivica.

"Kako muškarac može imati dvije žene, a žena kad ima dva muškarca, to nije u redu, to ne valja i to nije kulturno - eto, to sam mu odgovorila", tvrdi Marica.

"Jesu obje bile zadovoljene?", pitao je Josip na što je Snježana dodala: "To je bitno".

"Nakon dvije i pol godine, što ti misliš?", postavio je Ivica retoričko pitanje, ali Josip je ipak odgovorio: "Valjda jesu", "Nijedan dan nismo falili", detaljan je bio 61-godišnji Ivica Džaja.

"Ako su te dvije žene bile u pitanju, svaka mu čast, ali zadovoljan sam ja i s jednom", tvrdi Igor. "Mislim da to ne ide", složila se Snježana s Maricom.

"Samo sam ja slobodna, gospođa je rekla da nije", izjavila je Marica iz vedra neba za stolom.