Play ponuda
Play ponuda
kroz suze ispričala

Jadranka iz 'Večere za 5 na selu' ima tešku priču: 'Sin je dijete s posebnim potrebama i trenutno ne živi s nama'

Današnja domaćica Jadranka Konjušić ugostit će protukandidate drugog dana 'Večere za 5 na selu'

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 21.2.2023. u 18:00
Play ponuda

Spremačica i odjevna tehničarka Jadranka Konjušić ugostit će protukandidate drugog dana 'Večere za 5 na selu'. 48-godišnja dama u kulinarski show prijavila se zbog dobre zabave, novog iskustva te uživanja u kuhanju. Jadranka će ekipu ugostiti u svom domu u Gornjem Stupniku. Ljubav prema kuhanju je naslijedila od majke koja je čitav život radila kao kuharica. "Bakinih starinskih jela se još sjećam", ispričala je Jadranka koja se u show prijavila zbog druženja.

"Rodom sam iz malog sela pokraj Kumrovca. Nakon završetka srednje škole u Zagrebu sam se zaposlila i završila u Gornjem Stupniku. Prije 24 godine, na dan našeg vjenčanja, svećenik je rekao: 'Jadranka je jako glasna, temperamentna, glasna i živahna, ali sve će se promijeniti kada dođe na ravnicu s brega. Ali, to se nije promijenilo", kroz smijeh je ispričala Jadranka.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Ponosna je majka troje djece, dvije kćeri i sina. Sin je dijete s posebnim potrebama te trenutno ne živi s nama nego u stambenoj zajednici u Dubravi i ovim putem moram, ali ja to moram napraviti, moram pohvaliti predivne odgajatelje koji se brinu o njemu, to su predivni ljudi koji svoj posao rade s velikim srcem i velika im hvala", kroz suze je ispričala Jadranka.

"Po zanimanju sam odjevna tehničarka, no ne bavim se time jer mi nikad nije leglo. Radim kao spremačica u jednoj osnovnoj školi. U zadnje vrijeme sam shvatila da sam kreativna pa izrađujem vjenčiće i božićne ukrase te mislim da ću iduće godine to i proširiti", zaključila je današnja domaćica.

Hoće li Jadranka svojom kreativnošću u kuhinji oduševiti svoje protukandidate, pogledajte od 20.15 u 'Večeri za 5 na selu'.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
OČI SU NAM GLADNE

Rapsodija okusa na tanjuru: Donosimo Željkov recept za prefinu tortu

Play ponuda

Više s weba