Play ponuda
Play ponuda
ZAVRŠNICA U KOPRIVNICI

Jadranka priprema renesansnu gozbu, a sve gošće očekuju spektakl

Posljednji je dan kuhanja u Podravini u 'Večeri za 5 na selu' i danas ćemo doznati koja će od pet simpatičnih kandidatkinja osvojiti 5000 kuna.

Image

Večera za 5 na selu

RTL.hr/ 20.5.2022. u 10:30
Play ponuda

No prije proglašenja pobjednice kandidatkinje idu na još jednu večeru, ovaj put u Koprivnicu, gdje će ostale kandidatkinje ugostiti Jadranka, koja svojom renesansnom večerom planira impresionirati gošće. „Voljela bih da večera bude spektakl zato što nam stvarno govori da će napraviti show“, rekla je Ružica.

Image
Foto:
Image

Dosadašnja ponuda jela bila je stvarno šarolika pa je tako u ponedjeljak kuhala Ružica i za svoju večeru dobila 37 bodova, u utorak su se dame družile kod Lidije koja je osvojila 38 bodova, Željka je bila domaćica u srijedu i za svoj je jelovnik dobila 36 bodova, a jučer je kandidatkinje ugostila Ivana koja je dobila bod manje od Lidije i nije uspjela prijeći u vodstvo.

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Bodovna razlika među kandidatkinjama je jako mala pa će večeras biti napeto dok ne dobijemo ovotjednu pobjednicu, a hoće li to biti Lidija ili Jadranka - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

'Izgleda da će biti poprilično zanimljiva večera': Njegovateljica Maja otvara podravski tjedan!

Play ponuda

Više s weba