Play ponuda
Play ponuda
Današnja domaćica

Jadranka zna tajnu duge i sretne veze: 'U braku smo 47 godina i zasad je sve odlično'

U 'Večeri za 5 na selu' gledateljima će se večeras predstaviti simpatična 67-godišnja domaćica i svestrana seoska žena Jadranka Bedeković koja jako drži do tradicije i starih običaja.

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 21.6.2022. u 18:00
Play ponuda

Jadranka dolazi iz mjesta Velika Kosnica gdje se sa suprugom bavi poljoprivredom na svom OPG-u. Domaće namirnice su joj jako važne pa gotovo sve što svakodnevno kuha nabavi upravo na svom velikom imanju na kojem uzgaja razno voće i povrće te mnoštvo domaćih životinja poput krava, svinja i kokoši.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Uz to, Jadranka drži do tradicije te aktivno djeluje kao dopredsjednica udruge Turopoljska tradicija starina, koja na životu održava stare običaje. „Radimo košare, pletemo poculicu, bavimo se izradom narodnih nošnji i slično… Zadovoljna sam sa svojim životom!“ ističe Jadranka koja smatra da njezinoj sreći pridonosi i dugogodišnji brak.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„U braku sam 47 godina i zasad je sve odlično. Svog Ivana volim jer me razumije. Kad se naljutim, onda moj Ivan dođe do mene i pita me hoćemo li popiti kavu i sve prođe. Bitno je da se sve razumijemo i dogovorimo“, otkriva današnja domaćica koja se u 'Večeru za 5 na selu' prijavila jer voli kuhati.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Nisam došla zbog pobjede, želim se družiti, veseliti i steći novo društvo“, priznaje Jadranka koja kaže da joj je ovotjedna ekipa odlična. „Mislim da ćemo se družiti i kasnije, svi su mi dobri“, ističe Jadranka koja će večeras svojim gostima ponuditi tradicionalna turopoljska jela, a priznaje da postoji određena doza treme pred kuhanje: „Nije teško skuhati, samo je prisutna malo trema.“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Hoće li se Jadranka riješiti treme i kakve će specijalitete ponuditi svom društvu – pogledajte u 'Večeri za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NIJE SUMNJALA NI TRENUTKA

Ne bi svaka žena ovo dopustila! Ismet se primio škara i ošišao Azelmu: 'Savršeno'

Play ponuda

Više s weba