Play ponuda
Play ponuda
ANKETA

Jasmina pokazala zečeve na 'druženju': 'Ne bih mogla zeca skratiti za glavu', ali jedan je završio na stolu

Jasmina je rekla kako smatra da će uspjeti dočarati ono što se zapravo jede u Slavoniji, "a to je domaća hrana", u ovom slučaju zec koji je platio glavom

RTL.hr/ 31.10.2022. u 20:30
Play ponuda

Ona je upravna referentica, suvlasnica OPG-a i majka troje djece koja dolazi iz mjesta Čovac. Njezino je ime Jasmina Čizmadija i ondje se doselila prije tri godine kako bi započela ondje gdje su njezini stari stali - na seoskom životu. Za sebe kaže da je ekstrovertirana osoba koja voli društvo zbog kojeg se ponajprije i prijavila u RTL-ov kulinarski show 'Večera za 5 na selu'. Ova 28-godišnjakinja je trenutačno na porodiljinom dopustu pa u slobodno vrijeme uživa u čarima vožnje bicikla, ali i folklora.

"Mogu se pohvaliti da sam odvozila biciklijadu Okučani - Banja Luka u sedmom mjesecu trudnoće!", izjasnila se Jasmina kojoj se cijeli dan svodi na brigu i rad u OPG-u. kako je i sama rekla, nije joj se teško brinuti o tome, kao ni o velikom dvorištu u kojem priređuje mnoge zabave i druženja.

Kada je riječ o sudjelovanju u showu, ističe kako joj pobjeda nije bitna, ali je dodala kako ne bi voljela biti zadnja. na njezinom meniju se najčešće nađu juhe, mesna jela, variva, točnije Jasmina se rado prepušta mirisima i okusima domaće slavonske tradicionalne kuhinje.

"Suprug i ja imamo jedno obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo, to je dobra stvar jer smo uvijek vani i na zraku, djeca su isto često uz nas. Ima posla i treba se puno raditi - ponekad to sve iziskuje puno vremena, naš rani dan završava ponekad i po noći, ali tko se ozbiljno toga prihvati, u Slavoniji se može jako lijepo živjeti. I zdravije jer mi to sve što uzgajamo, mi to sve prvenstveno i konzumiramo", kazala je Jasmina Čizmadija.

"Smatram da ću uspjeti dočarati, na tom svom meniju koji sam pripremila, ono što se zapravo jede u Slavoniji, a to je domaća hrana prije svega. Devedeset posto stvari koje će se večeras moći vidjeti na našem stolu iz našeg je uzgoja ili uzgoja nekih naših prijatelja", dodala je.

"Na ovom imanju imamo samo zečeve, a ostatak životinja nam je na našem gospodarstvu", pojasnila je Jasmina koja nam je pokazala zečicu i zeca koji su na druženju pa "za mjesec dana očekujemo da će biti novo leglo".

Ipak, postavlja se pitanje svih pitanja - hoće li ti zečevi jednom završiti u loncu? "Taj dio je obavio moj muž Ilija tako da ne sudjelujem u takvim aktivnostima, ali iz legla je stigao jedan do stola", pojasnila je Jasmina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Evo što o tome misle njezini protukandidati ovotjednog izdanja showa.

"Ne bih mogla zeca smaknuti nikako", tvrdi Anita.

"Kad sam gladan, naravno da bih ga skratio. To je jedan ciklus. To je kao i pile kad bih uzeo. Nema razlike", pojasnio je Davor.

"Ne bih mogla zeca skratiti za glavu zato što znam kako zec izgleda", zaključila je Marijana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
GLASAJTE

ANKETA Finale četvrte sezone 'Superpara' je pred vratima: Što mislite, tko će osvojiti ovu titulu?

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ČOKOLADNI POLJUBAC

Superbaki Mariji ne prestaje zvoniti mobitel nakon 'Večere za 5 na selu': Svi traže ovaj recept!

Play ponuda

Više s weba