Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
VEČERA ZA 5 NA SELU

Je li Jasna prekršila pravila? Evo što misle naši čitatelji, a što kaže produkcija!

Kandidati ne smiju pomagati jedni drugima u pripremi jela

Image
RTL.HR/ 28.5.2019. u 18:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dok je Jasna Matić u sinoćnjoj epizodi 'Večere za 5 na selu' pripremala rižoto s tikvicama pred svojim gostima, u pomoć su joj priskočili Panta i Kiki

Iako su uglavnom samo miješali jelo, jedna od kandidatkinja, točnije Zdenka Jakus, smatrala je kako je to kršenje pravila. "Kad ja kuham, kuham ja. Ako sam se prijavila, tu sam samo ja u igri, ne treba mi nikakva pomoć", komentirala je Zdenka. 

Kako po pravilima 'Večere za 5 na selu' kandidati ne smiju pomagati jedni drugima, pitali smo naše čitatelje što misle o tome te produkciju da otkrije jesu li pravila prekršena ili ne!

Naša anketa je pokazala kako gledatelji i čitatelji ne smatraju da su pravila prekršena, tako se izjasnilo 53 posto sudionika ankete.

S tim se slaže i produkcija. "Točno je da kandidati ne smiju pomagati jedni drugima u pripremi jela, ali kako ni Panta ni Kiki nisu osobno dodavali nikakve sastojke u to jelo, to je i dalje Jasnin recept. Oni su samo miješali rižoto, koji je na kraju ispao onako kako bi ga ona napravila da ga je radila sama. Panta je sugerirao, kao gost na večeri, da bi on osobno dodao malo papra, ali Jasnin recept je upravo takav - da se papar dodaje po želji. Kako se na to nije željela većina kandidata, smatramo da pravila nisu prekršena", objasnili su iz produkcije.

A što će Panta večeras samostalno pripremiti u 'Večeri za 5 na selu', pogledajte u 21 sat na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
EUFORIČNA I SRETNA

Ella Dvornik u studiju 'Masked Singera'! Za RTL.hr kaže: 'Ovaj show mi je najbolje iskustvo u životu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba