Play ponuda
Play ponuda
VEČERA ZA 5 NA SELU

Je li vrijeme da moslavački Bradley Cooper ide u 'Ljubav je na selu'? 'Možda me neka škicne sad preko TV-a pa...

Treći domaćin moslavačkog tjedna bio je Mihael, kojeg su kandidati prozvali moslavačkim Bradleyem Cooperom!

RTL.HR/ 16.9.2021. u 8:00
Play ponuda

Već na samom početku otkrio je da je razveden, da sin živi s njim dok kći živi s majkom. A otkrio je i kako je u dobrim odnosima s bivšom suprugom. "Bilo je teško, naravno da je bilo teško. Sve su to ružni događaji za djecu, trauma je bila. Ali lijepo je sad, komuniciramo, družimo se tako da nije loše!", objasnio je.   

Na pitanje je li možda došlo vrijeme za novu ljubav, Mihael je komentirao: 'A ne možeš o tome razmišljati. To se desi ili se ne desi. A sad ono, pod silu ne. Ljudi mi kažu - nađi si nekoga da ti bude lakše. Gle, ne. Ne tražim partnericu da mi kuha, pere, pegla i čisti nego kad nađem neku djevojku ili ženu s kojom ću si kliknuti, to će biti to", objasnio je Mihael te istaknuo kako je samostalan i sretan. 

Na komentar da je idealan kandidat za jednu našu veliku emisiju, aludirajući na 'Ljubav je na selu'. "Razmišljao sam o tome, ali ne, odustao sam zbog obaveza, a valjda ću naći mimo malih ekrana nekoga, a možda me neka škicne preko TV-a pa se javi", rekao je u šali.  Pogledajte video!

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
EMITIRAMO 500. EPIZODU

Producentica 'Večere za 5 na selu' Marija-Jelena Zen za RTL.hr: 'Za jedan tjedan emisije potrebno je dva mjeseca rada'

Play ponuda

Više s weba