Večera za 5

Jelena o sinu: 'Tomo je karakterno na mene, ali i otac mu je veseljak pa će sigurno biti društven'

Atraktivna Jelena iz Pavučnjaka otkriva kad je prvi put stala na pozornicu, očekuje li pobjedu u showu te tko je najviše čini sretnom.

RTL.hr
05.11.2020 18:00

Zaljubila sam se u pjevanje igrom slučaja. S pet godina prvi sam put stala na binu i već sam tada znala da je to to, moj životni poziv. Kad zabavljam druge ljude, osjećam se jako ispunjeno, pogotovo kad ih pjesma pogodi i kad pjevaju sa mnom - to je stvarno neopisiv osjećaj", kaže i nastavlja: Pišem i pjesme, a kad ne pjevam, vrijeme provodim kod kuće sa sinom. Tomo je karakterom na mene, ali i otac mu je veseljak pa vjerujem da će biti društven i komunikativan. I glazbenik, apsolutno."

Jelena Barač

A kad je o majčinstvu i karijeri riječ, Jelena kaže: Nekad sam sebi posvećivala puno više vremena, ali sad imam dvogodišnje dijete oko kojeg treba puno brige. Stylinge za nastupe biram sama, uglavnom obučem nešto prema trenutnom osjećaju. Kao osoba sam vrlo iskrena, emotivna, nekada sam jako inatljiva i tvrdoglava, što je jako loše za mene. U životu me sretnom čine ljubav, stvaranje novih prijateljstava i naravno - moj sin i suprug.

Jelena Barač

U show Večera za 5 na selu" prijavila se kako bi stekla neko novo iskustvo, a priznaje da joj pobjeda nije najvažnije. Mislim da svatko želi biti najbolji u showu, ali meni iskreno nije toliko bitna pobjeda koliko mi je bitno to što sam upoznala jako drage ljude", zaključila je Jelena .

Jelena Barač

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20 sati na RTL-u!