Večera za 5

Jelena otvoreno o posvojenju sinova: 'Nakon pet godina smo gotovo odustali, a onda mi je čudom zazvonio...

Druga ovotjedna domaćica ispričala je kako ju je sudbina spojila s njezinim predivnim sinovima

RTL.hr
27.10.2020 20:51

Ovotjedna domaćica Jelena tijekom 'Večere za 5 na selu' ispričala je kako je već sedam godina u sretnom braku, a prije nešto manje od godine dana postala je ponosna majka dvaju dječaka. Njih su ona i suprug nakon niza godina pokušaja, uspjeli posvojiti.

Prije 5 godina smo zatražili posvojenje za djecu. Procedura koja je, tko to ne zna teško je opisati... Mučili smo se, školovali smo se kako se djeca odgajaju, završili smo sve te - psihologe, psihijatre, sve smo to prošli da na kraju od toga skoro nije bilo ništa. Nakon tih nepunih pet godina sam ja rekla 'Sad je dosta, više ih ne želim' jer sam postala i starija. I kad sam odustala, čudom mi je zazvonio telefon! Jedva sam čekala da se završimo razgovor da bih se prvo isplakala, izvrištala... Dali su mi pola sata da razmislimo je li to žellimo ili ne želimo. Dvadeset minuta sam plakala pa smo imali deset minuta da razmislimo muž i ja, u početku smo se samo pet minuta gledali i imali smo pet minuta da odlučimo i stvarno su zvali nakon pola sata i mi smo pristali!", ispričala je emotivno.

"Tri dana kasnije smo se morali naći na prvoj komisiji, a mjesec i pol kasnije su došli doma. U svakom slučaju, mislim da neće ostati na ovoj dvojici. Mislim da želim još jednu curicu. Ostala je jedna tamo koja mi ne izlazi iz glave", otkrila je Jelena.