Večera za 5

Jelena zaradila čak dvije desetke: Oduševila nas je ukusnim jelima i dobrom atmosferom!

U utorak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' gosti su se ugodno družili, ali i dobro počastili kod domaćice Jelene, koja je za svoj trud pritom bila i prikladno nagrađena visokim ocjenama

RTL TV
27.10.2020 21:10

Simpatična Jelena goste je dočekala u apartmanima u Šilu, gdje ih je ponudila šampanjcem za početak svečane večere. Nakon ljubazne dobrodošlice gosti su se smjestili za stol, a domaćica im je poslužila predjelo – carpaccio od boškarina.

Večera za 5 na selu

Predjelo je bilo estetski primamljivo pa sam probala. Kombinacija okusa je bila odlična!" komentirala je Jana koja je rekla kako će na večeri probati sve, čak i ako nešto inače ne jede. Oduševljenje s predjelom dijelili su i ostali natjecatelji, pogotovo Ivan : Toliko mi se sviđa da bi još jednu porciju pojeo, baš je dobro predjelo!"

Večera za 5 na selu

Za glavno jelo bio je poslužen biftek od boškarina s domaćim pljukancima, a mnogi su prvi put probali meso tog istarskog goveda.

Prvi put jedem biftek od boškarina i drago mi je da sam ga probao, jako je fino i jesti ću to češće", priznao je Ivan, a Mirjana se složila s njim: Nisam do sad to jela, ali je kombinacija izvanredna!"

Večera za 5 na selu

Šećer na kraju večere bio je desert – semifreddo od suhih smokava, što je ponovno zadovoljilo sva iskusna nepca.

Super je to što je servirala manju porciju jer je glavno jelo bilo obilno i kalorično pa je semifreddo bio doziran u odličnom omjeru i lijepo prezentiran", pohvalio je profesionalni kuhar Bojan .Kao iznenađenje večeri Jelena je goste smjestila na lounge terasu te im pripremila voćne koktele, a gosti su bili oduševljeni njezinim potezom.

Večera za 5 na selu

Iznenadila nas je s koktelima koji su bili ukusni, Jelena je bila opuštena, a atmosfera super", komentirao je zadovoljno Bojan koji je domaćicu na ocjenjivanju nagradio desetkom: Jako se potrudila oko hrane i atmosfere, vrlo ugodna večer i ne bi bilo pošteno da sam joj dao manju ocjenu."

Večera za 5 na selu

Desetku je dobila i od Mirjane kojoj je sve bilo savršeno, dok je on Ivana i Jane dobila također visoke devetke. Tako je Jelena za svoju večeru ukupno zaradila 38 bodova i tako zauzela prvo mjesto.

Večera za 5 na selu

Sutra kuha Ivan, a može li on nadmašiti Jeleninu uspješnu večeru – pogledajte u srijedu u 20 sati na RTL-u!