10 bjelanjaka
220 g šećera
30 g gustina
Napraviti čvrsti snijeg - miksat 15 min. Smjesu staviti u špricu.
4 žutanjka
2 cijela jaja
60 g šećera
1 vanilin šećer
malo soli
80 g brašna
Sve sastojke osim brašna pjenasto izmiksati, dodat 80 g brašna i lagano ručno umiješati u kompaktnu smjesu. Smjesu stavit u drugu špricu.
Pleh obložiti papirom za pečenje. Na jednoj polovici pleha špricom napraviti 3 trake bijele smjese i izmedu 2 žute. Na drugoj polovici pleha ponoviti postupak. Prije pečenja posipati šećerom u prahu. Peći na 160 30 min sa malo otvorenom pećnicom.
Krema:
Umutiti 3 šlaga iz vrečice sa 1 žlicom instant kave.
Jedan biskvit premazati marmeladom od malina i staviti šlag. Poklopiti sa drugom polovicom biskvita i dobro ohladiti prije rezanja.