Večera za 5 na selu

Josip iz 'Večere za 5 na selu' za RTL.hr: 'Pomirio sam se sa 'crkvenom ženom', sad živimo kao cura i momak'

Simpatični Josip Mudrovčić iz prošlotjedne 'Večere za 5 na selu' ispričao je dojmove iz emisije, ali otkrio i neke sretne vijesti!

RTL.hr
03.07.2022 09:00

Drugi ovotjedni kandidat Josip , koji je ranije istaknuo kako je razveden, tijekom pripreme predjela za svoje goste u 'Večeri za 5 na selu' komentirao je kakav odnos ima s bivšom suprugom Jasminom koju i danas zove crkvenom suprugom.

"Imam crkvenu ženu, to ju ja tako zovem, iako sam joj predložio da živimo kao cura i dečko i tako, a ona se smije i to. Ali znate, ona voli svoj Otočac, u drugom dijelu Like, ima stariju mamu, djeca su naučila u Otočcu i tako. Sad smo prijatelji, a tko zna što ćemo, možda mi dođe kad budem imao šezdeset i koju godinu, možda će starost provesti sa mnom", rekao je tijekom snimanja emisije kroz smijeh.

No, u intervjuu za RTL.hr otkrio je kako su on i crkvena žena u međuvremenu obnovili svoju ljubavnu vezu te sad žive skupa. Osim o tome, Josip je progovorio i o šalama drugih kandidata da se treba prijaviti u 'Ljubav je na selu', njihovom međusobnom odnosu te dojmovima iz ličkog tjedna.

Pročitajte još
Josip briljira: 'Rekao sam crkvenoj, dođi sad, ako odem u Hollywood, nemoj više zvati'

Kako ste se odlučili prijaviti u 'Večeru za 5 na selu'?

'Večeru za 5 na selu' prijavio sam se spontano po nagovoru prijatelja. Iako sam o tome i sam razmišljao, donio sam odluku u roku od dva dana i nije mi žao jer je bilo predivno.

Vi ste bez dlake na jeziku ispričali kako ste razvedeni te u kakvim ste odnosima s crkvenom suprugom, dok su drugi kandidati bili malo sramežljiviji. Je li vam bilo teško održati taj odnos s gospođom Jasminom?

Da, spontan sam i iskren, a odnos sa crkvenom ženom je bio dobar cijelo vrijeme jer rastava nije dovela mržnju, samo neke stvari koje su banalne u životu. No cijelo vrijeme se volimo i poštujemo, možda se malo inatimo, ali i sad smo se pomirili i u vezi smo, živimo kao momak i cura.

Je li išta komentirala kad je vidjela da je rado spominjete u emisiji?

Supruga Jasmina je bila u strahu što ću kazati u emisiji, ali dosad je zadovoljna jer nisam nikoga uvrijedio, samo sam se šalio i vidjela se ljubav. I u vezi smo različiti, ja sam zafrkant i otvoren, a ona je malo distancirana, u vezi sam smo različiti – ja sam zafrkant i otvoren, a ona malo distancirana. Ona je sveučilišna profesorica na Učiteljskom fakultetu, kao osoba je vrijedna, požrtvovana, poštena, nije sklona klanovima i zlobi, prava je majka, domaćica, kraljica, profinjena, odmjerena... Jedino djeci dosta pusti na volju i to je bio jedan od razloga zašto smo se rastavili, no inače je divna i svi je jako vole.

Kako su djeca reagirala na vaše sudjelovanje u 'Večeri za 5 na selu'?

Djeca su bila napeta, ali su dobro reagirali na 'Večeru za 5 na selu' kad su me vidjeli.

Pročitajte još
Lička večera za 10: Isprobajte Josipov recept za kupus i suho meso!

Veseli ste i volite se šaliti, a posebno na vlastiti račun - po pitanju pronalaska nove partnerice. Robert je tako u jednom trenutku komentirao da ste trebali ići u 'Ljubav je na selu'. Jeste li razmišljali o tome da se prijavite u tom trenutku dok ste još bili slobodni?

Emisija 'Ljubav je na selu' je dosta zahtjevna, a i sad sam se pomirio sa crkvenom ženom te smo cura i momak. Tako da me zanimaju samo neke kratke emisije jer i zbog posla ne bih mogao sudjelovati u nekima.

Javljaju li vam se žene putem društvenih mreža otkako ste se pojavili na televiziji s obzirom da gledateljice do sad nisu znale da ste iopet zauzeti?

Putem društvenih mreža da dobivam puno pohvala od žena i svih ostalih, mi smo mala sredina pa me znaju u cijeloj Ličko-senjskoj županiji.

Tijekom ovog tjedna ispričali ste i kako ste se borili protiv karcinoma dva puta. Što vam je u tim teškim trenucima davalo najviše snage?

U teškim trenutcima borbe s karcinomom, crkvena žena me je zvala na telefon jer radi COVID-a nije mogla dolaziti pa sam sve prošao sam - 47 zračenja, 8 ciklusa kemoterapija, 2 operacije, razne pretrage... A veliku snagu mi je davala vjera, Bog, podrška supruge i dragih prijatelja od kojih su neki liječnici i znali su reći koju lijepu riječ. I poslije svega toga sam shvatio da je najbitnije naše zdravlje, a sve ostalo je prolazno u životu. Naučio sam da treba biti optimističan, pozitivan, šaliti se i družiti.

Naposljetku, dobili ste četiri desetke za svoju 'Večeru' što znači da je bila sjajna, a čija vam je od ostalih kandidata bila najbolja?

Da, sve su bile desetke jer je sve bilo ukusno. Nisam gledao sitnice već jelo, ali da biram u restoranu, onda bih izabrao Ivanino jelo - janjetinu ispod peke. No meni je sve bilo dobro, ekipa je bila dobra i vi s RTL-a ste vrh.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.