Večera za 5 na selu

Josip o odnosu s 'crkvenom ženom': 'Možda mi se vrati kad budem imao šezdesetak godina, tko zna'

Svoju bivšu suprugu i dalje zove 'crkvenom ženom', a danas su u prijateljskom odnosu.

RTL.hr
29.06.2022 08:15

Drugi ovotjedni kandidat Josip , koji je ranije istaknuo kako je razveden, tijekom pripreme predjela za svoje goste u 'Večeri za 5 na selu' komentirao je kakav odnos ima s bivšom suprugom Jasminom koju i danas zove crkvenom suprugom.

"Imam crkvenu ženu, to ju ja tako zovem, iako sam joj predložio da živimo kao cura i dečko i tako, a ona se smije i to. Ali znate, ona voli svoj Otočac, u drugom dijelu Like, ima stariju mamu, djeca su naučila u Otočcu i tako. Sad smo prijatelji, a tko zna što ćemo, možda mi dođe kad budem imao šezdeset i koju godinu, možda će starost provesti sa mnom", rekao je kroz smijeh.

Pročitajte još
Josip osvojio četiri desetke: 'Svojim jelima i izvedbama uspio je dočarati Liku i ličke običaje'

Josip je prebolio i dva karcinoma kad je već bio sam, a kaže kako mu je bivša supruga ponudila pomoć, ali ipak je to prolazio sam dok mu je ona bila podrška putem telefona.

"Pa da, ona se ponudila i tako sve, ali jednostavno sam sam sve to prošao", rekao je Josip. Na pitanje je li imao nekog drugog pored sebe, rasplakao se. "Bila je uz mene, telefonski i tako, jedino dragom Bogu zahvaliti jer sam tada vidio što je bitno u životu", rekao je simpatični 51-godišnji Ličanin.

Pogledajte video!