Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NE PROPUSTITE

Jovan Karapandža nije jedina zvijezda 'Ljubav je na selu' ovog tjedna u 'Večeri za 5 na selu': Jeste li prepoznali Maju?

Slavonski tjedan u 'Večeri za 5 na selu' otvorit će Jovan Karapandža, farmer kojeg su gledatelji zavoljeli u 10. sezoni emisije 'Ljubav je na selu', ali ne i jedina zvijezda ovog ljubavnog showa koju ćemo gledati ovog tjedna...

Image
RTL.HR/ 26.4.2021. u 14:46
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Osim njega, u ulozi domaćice gledat ćemo i Maju Rajković koja je također tražila svoju sreću u 'Ljubavi na selu', i to u Ekvadoru, a svoje kulinarsko umijeće pokazat će i glazbenik Ivan Rusan iz tamburaškog sastava Fijaker, kojemu je jedini cilj pobijediti svoju suprugu Iris Rusan, koja ponosno nosi titulu najljepše mame Hrvatske 2019. godine.

JOVAN KARAPANDŽA

Iz malog slavonskog mjesta Mlaka Antinska u blizini Vinkovaca u 'Večeru za 5 na selu' stiže 34-godišnji Jovan Karapandža, gledateljima poznato lice iz emisije 'Ljubav je na selu'. Vlasnik OPG-a koji se u slobodno vrijeme bavi jahanjem tada je šarmirao kandidatkinje koje su bile njegove gošće na farmi, a sad svojim specijalitetima želi osvojiti kandidate u popularnom kulinarskom showu. Najradije priprema meso i smatra da nema mane u kuhanju. Za sebe kaže da je komunikativan, zanimljiv, voli se šaliti, tvrdoglav i ponekad strog, a u emisiju se prijavio kako bi probao nešto novo.

MAJA RAJKOVIĆ

Još jedna kandidatkinja koja je sudjelovala u 11. sezoni emisije 'Ljubav je na selu', a gledali smo je u Ekvadoru gdje je bila zlatna djevojka Danijela Granje.

Image
Sretnici

Marijana odabrala zlatne djevojke i zlatnog dečka: 'Mislim iskoristiti svoju prednost'

Image
Sretnici

Marijana odabrala zlatne djevojke i zlatnog dečka: 'Mislim iskoristiti svoju prednost'

Maja se odvažila pokazati svoje kulinarsko umijeće u 'Večeri za 5 na selu'. Riječ je o 24-godišnjoj Maji Rajković, koja dolazi iz Levanjske Varoši u blizini Đakova i po zanimanju je veterinarska tehničarka. Za sebe kaže da je uporna, kreativna, snalažljiva i tvrdoglava i samouvjereno tvrdi kako u kuhanju nema mane. Najčešće spravlja povrće i zdravu prehranu, nema omiljeno jelo, ali kaže da voli sve jesti osim svinjetine. U slobodno vrijeme najradije se druži s obitelji, prijateljima, provodi vrijeme u prirodi, čita ili trenira.

VIKTOR POLIĆ

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Voditelj hotela Viktor Polić dolazi iz Osijeka, ima 43 godine, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavio se ponajprije zato što voli kuhati, veseli se novom iskustvu, a i jedan od razloga je što njegova supruga obožava emisiju. Taj ugostitelj jako voli azijsku kuhinju, omiljeno jelo mu je hobotnica ispod peke, najčešće spravlja tortilje, a svojom najvećom vrlinom u kuhanju smatra to što je spretan i inovativan. Za sebe kaže da je snalažljiv, poduzetan i društven, a svoje slobodno vrijeme najradije provodi s obitelji te igrajući nogomet ili bilijar.

IVAN RUSAN

Ivan Rusan dolazi iz mjesta Luč, ima 42 godine, a sa suprugom Ivanom prijavio se u 'Večeru za 5 na selu' ne skrivajući svoj glavni motiv - želi je pobijediti. Za sebe kaže da je veliki veseljak koji se profesionalno bavi glazbom. Svira u tamburaškom sastavu Fijaker i sa suprugom drži udrugu za terapijsko, rekreacijsko, sportsko i otvoreno jahanje Čarolija Baranje. Voli domaću kuhinju, omiljeno jelo mu je grah, a jela najradije priprema u kotliću. Smatra kako u kuhanju nema manje i da je sve što pripremi jako fino tako da će biti zanimljivo pratiti koji će član obitelji Rusan odnijeti pobjedu u ovom kulinarskom tjednu.

IRIS RUSAN

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
MORA MIROVATI

'Sad sam na štakama': Petra nakon 'Braka na prvu' doživjela nezgodu i za RTL.hr objasnila što se dogodilo

Iris Rusan ima 34 godine, dolazi iz mjesta Luč u Baranji, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavila se ponajprije kako bi pobijedila svog supruga Ivana Rusana. Naravno, želi se i dobro zabaviti, upoznati nove ljude i kušati nove okuse. Iris je administratorica u tvrtki Tamburaški sastav d.o.o., vlasnica je obrta za jahanje i seoski turizam u Luču te kozmetičkog salona u Belom Manastiru. Prošle je godine osnovala udrugu za terapijsko, rekreacijsko, sportsko i otvoreno jahanje Čarolija Baranje. Također, osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske 2019. godine na izboru u Šibeniku.

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20 sati - samo na RTL-u!

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
EUFORIČNA I SRETNA

Ella Dvornik u studiju 'Masked Singera'! Za RTL.hr kaže: 'Ovaj show mi je najbolje iskustvo u životu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba