Večera za 5 na selu

Jure objasnio zašto je dao samo pet bodova Mariju: 'Ja sam se strašno iscrpio, promijenio sam osam majica'

Jure nije mogao većom ocijenom nagraditi jednostavnost koja je krasila Marijevu večeru. Objasnio je svoju ocjenu rekavši da mu je sve bilo jednostavno i da je atmosfera bila bolja kod njega

RTL.hr
07.12.2022 09:00

Glazbenik Marijo Lončar , poznatiji pod nadimkom Kralj Fizika , ugostio je kandidate 'Večere za 5 na selu' . Nakon što je prva ovotjedna večera Juri donijela 35 bodova, red je došao i na Marija, koji, uz glazbu, obožava i kuhanje.

U svijetu glazbe Marijo se već dokazao - surađivao je s brojnim velikim imenima domaće estrade. No, nije to njegov jedini talent! Obožava kuhati, a posebno voli tradicionalna, pomalo zaboravljena jela! Ne čudi stoga što su se u njegovom popisu namirnica našle kobasice, vrhnje, čvarci, krumpiri... Navedene namirnice Marijo je koristio u stvaranju svog menija - predjela koje je nazvao Seosko blago, glavnog jela kojem je nadjenuo ime Kraljevski obrok te desertu koje se zove Slatki snovi.

Marijo Lončar

Jure objasnio bodove

Mariju je večera donijela 34 boda. Dok su mu Marina, Kristijan i Robert dali jako visoke ocjene, Jure mu je dodijelio pet bodova. Nije bio zadovoljan i smatra da je njegova večera bila puno bolja. "Svaka mu čast, on je za mene top, pravi čovjek, ali ocjenjujemo večere i koliko si se potrudio oko večere", komentirao je Jure.

Tijekom blagovanja glavnog jela, Marijo je objasnio gostima da je sam pa je poslužio jelo nešto jednostavnije. Jure mu je na to uzvratio: "Ja sam bio isto sam. Bolje da si sam, onda si sam kriv za ono što si napravio". Kasnije je otkrio i da se on oko svoje večere jako potrudio. "Mogu reći da sam se strašno iscrpio, stvarno sam se potrudio, bio sam u pogonu cijeli dan, radio sam kao životinja, osam majica sam presvukao. Bila mi je top moja večera", ustvrdio je Jure.

Tijekom ocjenjivanja, stoga, Jure nije bio blagonaklon pa je Mariju dao svega 5 bodova. Ocjenu je i objasnio. "Sama atmosfera danas mi se nije sviđala, mislim da je bilo bolje kod mene. Meso je bilo suho, desert i predjelo prejednostavno", zaključio je Jure koji je i dalje u vodstvu.

'Večeru za 5 na selu' ne propustite svakim radnim danom od 20.15 sati na RTL-u.