Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
VEČERA ZA 5 NA SELU

Kad pojedete ikru, možete se seksati tri minute bez prestanka!

Panta je u malom naselju Mugeba sagradio tradicionalnu istarsku konobu gdje je ugostio kandidate 'Večere za 5 na selu'

Image
RTL.HR/ 28.5.2019. u 22:08
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image

Evo kako je izgledala 'Večera za 5 na selu' kod Pante!

Fotogalerija
Image

Evo kako je izgledala 'Večera za 5 na selu' kod Pante!

Fotogalerija

Nakon prve epizode kulinarskog showa „Večera za 5 na selu“ i ukusne večere kod Jasne Matić u Žikovićima na kojoj su kandidati proveli prve zajedničke trenutke, sljedeći je kandidat dobio priliku svojim specijalitetima zadiviti konkurenciju. Riječ je o „istarskom celebrityju“ Vladimiru Pantović Panti, kojega gledatelji već poznaju iz emisija „Večera z a 5“ i „Tri, dva, jedan - kuhaj!“ i koji je kuhao za bivše premijere i pjevače te ostale poznate osobe.

Ribar Panta za sebe kaže da je „morski čovik koji ide vani i kad je grdo i kad je lipo“, voli pecati „lukave ribe“ poput orade, koju potom najradije spravlja unucima. Otkriva da voli i poljoprivredu, ali tu se mora puno raditi - radije ode na barku i od jutra do mraka uživa na moru, pa čak i ako ništa ne zagrize! „Ja bez mora ne mogu, kao što ne mogu bez Istre i Poreča“, kaže.

Predjelo od pet dijelova

Panta je u malom naselju Mugeba sagradio tradicionalnu istarsku konobu, gdje će ugostiti kandidate. „Tu odmaram dušu i tijelo“, rekao je i dodao kako najviše voli kuhati sam iako je i njegova supruga vrsna kuharica. Nakon odlaska u ribarnicu i slastičarnicu Panta je počeo pripremati svoj jelovnik, a za predjelo je odabrao La Parenzanu, glavno jelo zove se Trio gušti, a desert Frutti di campagna. „Ovo mi djeluje obećavajuće, mislim da ćemo se večeras fino najesti i zabaviti“, komentirala je Jasna.

Image
Foto:
Image

Potom je Panta počeo pripremati predjelo koje se sastojalo od čak pet dijelova; paštete od tune, paštete od dimljenog lososa, koktela od gambera te ribe - list i srdele! Glavno jelo uključivalo je sočne plodove mora kao što su rakovice, škampi i gamberi. Za kuhanje je koristio kuhače na kojima je dobivao ocjene u emisiji „Tri, dva, jedan - kuhaj!“ koje je nazvao prema članovima žirija - Špiček, Željka i Ivan. „Miješat ću sa Špičekom“, rekao je Panta. A dok se kuhalo glavno jelo, prešao je na desert - napravio je košaricu od dinje, koju će ispuniti sladoledom i voćem.

Karla probala meso nakon šest godina

Stol je uredio s morskim motivima i gosti su počeli pristizati. Prvo su popili aperitiv i nazdravili za dobru večeru. „Kako je Panta to sve uredio, mene je to začudilo jer nisam naučena na tako nešto, više sam seljačko dite. Meni je to sve djelovalo kao za neku gospodu i bilo je odlično“, rekla je Zdenka, a potom su počeli s predjelom. „Panta je svojim jelom uspio biti i edukativan“, komentirao je Kiki razgovor o La Parenzani. „Što ćemo s tobom danas?“ pitala je Jasna Karlu, koja je ipak odlučila kušati od svega pomalo.

„Probala sam i normalno da mi je bilo čudno, šest godina je prošlo otkako nisam jela meso i ribu“, rekla je i otkrila da joj je najviše smetao miris ribe, a Zdenka je također dala svoj sud o predjelu: „Sve mi je to bilo previše moderno“, no s oduševljenjem je slušala Pantu dok je govorio o blagodatima ikre. „Ikra su ti od raka jaja. Jaja ti moraju ostati u ustima. Kad pojedem pet ovoga, mogu se seksati tri minute bez prestanka“, otkrio je Panta, a Zdenka dodala: „Daj mi još onda!“

Panta je poslije večere pripremio još jedno iznenađenje - za njih su zapjevale Kaštelirke, a potom su svi zaplesali. Nakon opuštenog druženja uslijedilo je ocjenjivanje. Zdenka je Panti dala osam bodova, a za Karlu, Kristijana i Jasnu - Panta je kuhao za čistu desetku! Panta je također zadovoljan i rekao je: „Desetku bih dao svima nama, ne sebi.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

A hoće će li sutra Žminjanka Zdenka pokazati da svi kuhaju dobro, ali ona ipak malo bolje, ne propustite pogledati u „Večeri za 5 na selu“ u 21 sat na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
BAŠ JE NAPETO!

ODLUKA JE DONESENA! Silvana je napustila farmu: 'Ako misli biti s njom neka promijeni profesiju iz šofera u psihijatra'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba