Večera za 5 na selu

Kada se suprug, majka i svekrva udruže: Petra se slatko nasmijala na spomen bliske joj osobe

Zahvaljujući složnoj obitelji, koja joj je pomagala s čuvanjem kćeri, Petri je studiranje olakšano koliko god je bilo moguće

RTL.hr
15.11.2022 15:45

Iz Fužina dolazi vesela i dinamična Petra Katalinić , 28-godišnja voditeljica obiteljskog pansiona, koja ne staje ni kada odmara. Uz to što već pet godina vodi privatni biznis, majka je šestogodišnje djevojčice i voljena supruga. Osjeća ljubav prema svom poslu, i to u prvom redu jer joj nijedan dan nije isti, a da situacija bude bolja - voli raditi s ljudima. Kada shvati da joj je potreban odmor, Petra se zatvara u sobu, vadi stol za peglanje i uključuje peglu.

Opušta se i uz kuhanje, koje voli još otkako je bila djevojčica, a gotovo je nemoguće bilo ne zavoljeti kuhati uz brata i oca, profesionalne kuhare. Kako bi upoznala nove ljude, ali i vidjela govori li njezina obitelj istinu kada joj kaže da je odlična kuharica, Petra se nakon višegodišnjeg premišljanja prijavila u RTL-ov kulinarski show 'Večeru za 5 na selu' .

Prije nego li je osnovala privatni posao, završila je fakultet a još je tijekom studiranja priznala kako joj je suprug Vanja bio od velike pomoći. "Sve to vrijeme sređivali smo ovdje stan tako da je on bio okupiran tim dijelom, ali kad god sam išla na fakultet, on je čuvao malenu tako da smo se međusobno izmjenjivali", priznala je Petra, koja je dodala kako su joj svekrva i majka uvelike pomogle.

"One su, kada moj suprug Vanja nije mogao, čuvale malenu tako da su mi svi puno pomogli. Svi smo ovdje, i svekrva je u našoj blizini tako da mi to puno znači i dandanas. Uskače kad god treba", istaknula je Petra.

Osmjehnula se Petra na spomen svekrve u blizini, ali je dodala kako joj je dobra svekrva te da protiv nje nema što reći. Na prijedlog da se ugase kamere i da onda kaže nešto o svekrvi, Petra se od srca nasmijala i kratko proučila: "Ne!".