Play ponuda
Play ponuda
'NOĆNA PTICA LUTALICA'

Kako je nekad Ivančica, majka troje djece uspjevala sve? 'Najveći dio posla radim noću, tamo od 23 sata...'

"Uvijek je bilo puno posla, a najveći dio posla volim po noći raditi", iskrena je bila gospođa iz Vrbovca

RTL.hr/ 21.10.2022. u 21:00
Play ponuda

Svoju idilu 56-godišnja Ivančića Tkalčević sa svojom je obitelji pronašla u Vrbovcu. Ondje sa suprugom, kćeri i dva sina živi već 36 godina. Kada ne radi, isprobava "neobična jela" te kuha te pravi kolači i torte. Isto tako, razbi briga joj je ispijanje kave s prijateljicama te briga o njezinom cvijeću.

Kako sama ističe, "često sam okružena ljudima i obitelji pa mi je ponekad potreban mir tako da sam si uredila jednu sobicu, gdje čitam, gledam TV i odmaram se. Ta je mala soba nastala zato što smo se suprug i ja stalno svađali oko TV-a; on bi gledao utakmicu, a mene to baš ne zanima, ja bih gledala kolače, pa to njega ne zanima i tako sam ukrala kćeri sobicu, a ona se preselila na kat. A i unučica kad dođe, može se tu igrati", tvrdi ivančica koja ne mari za okolnosti, već sama stvara za nju samu povoljne prilike.

Inače, majka je troje djeca koja radi već dugi niz godina kao garderobijerka. Otkrila je kako je tu uspjela uskladiti čak i kada su djeca bila mala.

"Pa bilo je uvijek puno posla, a najveći dio posla ja volim po noći raditi nekako. Tamo negdje od 23 sata do jedan, dva ili tri ujutro. Oko ponoći počnem peći kolače, deserte i tako nešto. Ma dobro, nađe se tu i koji izlazak, ali prvenstveno pečem kolače i deserte u čašama koje ja volim raditi", priznala je Ivančica koja je za sebe rekla da je: "Noćna ptica lutalica".

Podsjećamo kako se Ivančica Tkalčević prijavila u RTL-ov kulinarski show 'Večera za 5 na selu' prvenstveno zbog velike ljubavi prema hrani i kuhanju. "Prijavila sam se zato što je to za mene jedan izazov, lijepo druženje kojem sam se nadala, zabava, upoznavanje novih ljudi i jela", zaključila je ova simpatična gospođa.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ANAMARIJA I DRAGO NAPUSTILI SHOW

Filip nije oduševljen finalistima: 'Prije ću umrijeti nego dopustiti Karmeli i Tomislavu da pobijede!'

Play ponuda

Više s weba