Play ponuda
Play ponuda
večera za 5 na selu

Kako je Vlatko osvojio svoju voljenu suprugu? 'Ona je mene pitala - kad misliš da se mi ženimo'

Vlatko je suprugu upoznao u mladosti. Danas imaju troje unučadi i uživaju u mirovini.

RTL.hr/ 18.5.2023. u 20:45
Play ponuda

Umirovljenik Vlatko Jurković ugostio je protukandidate pretposljednjeg dana u 'Večeri za 5 na selu'. Ovaj svestrani gospodin radni vijek proveo je kao radijski novinar, voditelj i urednik, a danas uživa u svom vinogradu u mjestu Draž. Slobodno vrijeme voli provoditi na folkloru, a ekipu je tijekom tjedna zabavljao svojim bećarcima, anegdotama i dosjetkama.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

U mirovini uživa sa suprugom, a otkrio je tijekom priprave večere i kako ju je osvojio. "Imao sam jednog kolegu, išli smo nas dvojica zajedno na korzo u Osijeku. Dakle, on je vidio moju ženu u to vrijeme, ja je nisam poznavao, i zaljubio se u nju. Budući da je završio fakultet i dobio posao, on je njoj ponudio brak. Ona se nasmijala, a ja onda kolegi kažem: 'Pa daj, tako se to ne radi, što je tebi, moraš to malo izdaleka, žene vole da im se pričaju bajke i onda će ona sama pitati kad ćeš ti svatove praviti", jasan je Vlatko.

"Ona je mene pitala - kad misliš da se mi ženimo. A što ja jadan, rekao sam 'dobro, hajde da se ženimo'", kroz smijeh je zaključio o svojoj ljubavnoj priči.

'Večeru za 5 na selu' pratite svakim radnim danom od 20.15 sati na RTL-u. Emisiju možete gledati i na PLAYU.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
TO NE ŽELIMO PROBATI

Muškarci u mukama! Ovakav izazov nisu očekivali: 'Počela mi curiti slina od boli'

Play ponuda

Više s weba