Play ponuda
Play ponuda
Večeras u 20 sati

Kao da je morska vila: Animatorica Nataša dočekat će goste odjevena u sirenu!

"Under the sea" tema je današnje večere, a domaćica za ekipu priprema razna iznenađenja – od rijetkih morskih namirnica do lude zabave „ispod mora“

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 11.9.2020. u 10:00
Play ponuda

Večeras u 'Večeri za 5 na selu' kuha zanimljiva i uvijek nasmijana Nataša Divila, koja će kandidate ugostiti u svom domu u mjestu Žaborić, pokraj Šibenika. Nataša radi kao animatorica te iza sebe ima na stotine, ako ne i tisuće organiziranih zabavnih događaja, a danas će svojim gostima pokazati kako to izgleda kad ona „vodi kolo“.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Za tu posebnu prigodu Nataša će se odjenuti u sirenu i pripremit će isključivo riblji jelovnik jer je sigurna da su se svi zaželjeli malo morske spize.

„Vjerujem da će se moja večera svima svidjeti jer su svi imali mesne večere pa će za promjenu malo ribe, autohtone Dalmacije i školjaka svima dobro doći“, najavljuje domaćica koja će gostima za doček izvesti jedan zanimljiv trik „žena stol“! 

No taj trik neće biti jedini, a što je sve Nataša pripremila za goste i gledatelje showa te hoće li joj to donijeti pobjedu - ne propustite pogledati večeras u 20 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PO NJIMA NAJISKRENIJI

Tina i Davor odabrali svoje favorite, očarani su Filipom i Anamarijom: 'Najjači su par, čista energija'

Play ponuda

Više s weba