Večera za 5 na selu

Karloti pripremila pravu dubrovačku večeru, a Zoran je pobjednik tjedna: Osjetila se ljubav u hrani'

U petak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' posljednju večeru u Dubrovniku i okolici pripremala je Karloti Bender koja nije uspjela nadmašiti Matejevu i Zoranovu večeru od 40 bodova.

RTL.hr
22.10.2021 21:07

Simpatična domaćica Karloti veselo je dočekala svoje goste i pripremila im osvježavajući aperitiv, a svi su komentirali kako izgleda vrlo lijepo i opušteno. Potom je Karloti pozvala ekipu na njezinu terasu, gdje je za predjelo poslužila salatu od hobotnice i paštetu od tune.

Večera za 5 na selu

Salata je bila odlična, sve skupa je izvrsno", kazao je Matej, a Zoran je komentirao: Ja sam vrlo kritičan, ali ne bih napravio ništa bolje nego što je ona napravila."

Večera za 5 na selu

Za glavno jelo domaćica je ponudila pečenu hobotnicu s krumpirom i povrćem iz zemljane posude. Iako jelo nije bilo posebno dekorirano, nitko joj to nije zamjerio jer je okusom bilo ukusno i dobro, a hobotnica mekana.

Večera za 5 na selu

Karloti je za desert napravila tradicionalnu dubrovačku rožatu koja je bila toliko dobra da je Matej doslovno polizao tanjur: Božanstveno!"

Večera za 5 na selu

Iako je Karloti priredila ukusnu tradicionalnu večeru, ukupno je skupila 37 bodova, čime nije ušla u utrku za pobjedu. Naime, Zoran joj je dao desetku jer mu je sve bilo odlično, dok su je Priscila, Ivana i Matej ocijenili devetkama jer im je Zoranova večera bila bolja.

Večera za 5 na selu

Zoran je imao fantastičnu večeru i drago mi je da nisam kuhao nakon Zorana", komentirao je Matej kojem je pobjeda ipak promaknula jer su djevojke odlučile da im je Zoran za nijansu bolji.

Večera za 5 na selu

Zorane, mislim da sve radiš s ljubavlju - žene, hranu i piće pa tebe biram", rekla je Karloti, a s njom su se složile Priscila i Ivana: Osjetila se ljubav u hrani. Zorane, ti si favorit!"

Večera za 5 na selu

Malo mi je neugodno jer znam da su svi dali sve od sebe, ali drago mi je što sam pobijedio i što sam sudjelovao u ovoj emisiji. To je jedno bogato iskustvo i upoznao sam ove drage prijatelje", kazao je pobjednik dubrovačkog tjedna Zoran Kosović.

Idući tjedan 'Večera za 5 na selu' odlazi s juga na sjever, točnije u Zagreb i okolicu gdje će se gledateljima predstaviti pet novih kandidata, a što će kuhati i kako će se slagati – pratite od ponedjeljka do petka u 20.15 sati na RTL-u!