Play ponuda
Play ponuda
Samo pozitivno

Karmen je uvijek nasmijana, budi kao Karmen!: 'Jako sam vesela i hiperaktivna osoba, ne znam odakle crpim snagu'

Simpatičnu Međimurku gledatelji pamte kao vedru osobu iz kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', u kojem je stigla do finalnog tjedna, a sad će se okušati u pripremi večere za četiri nova prijatelja.

Image

TOP 8 kandidata u finalnom tjednu showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'

Foto: RTL
RTL TV/ 13.10.2020. u 18:00
Play ponuda

Vesela Karmen svoje je kulinarske vještine usavršila u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', u kojem je kuhala zajedno s prijateljicom Marinom Novak, a kasnije je sama stigla do finalnog tjedna emisije.

Image

Tri, dva, jedan - kuhaj!

Foto: RTL
Image

Tri, dva, jedan - kuhaj!

RTL

Svima na setu, ali i izvan njega ostala je u pamćenju kao pozitivna i nasmijana osoba koja se ne stidi pričati po međimurski, što je bilo posebno zanimljivo chefu Ivanu Pažaninu koji je često nije znao razumjeti. 

„Opisala bih se kao veselu i hiperaktivnu osobu, ne znam odakle crpim svu snagu, živčana sam jedinu u PMS-u“, otkriva ova Međimurka koja dolazi iz mjesta Novakovec pokraj Čakovca te svoj kraj ne bi mijenjala za ništa na svijetu!

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„U Novakovcu sam od rođenja i ne idem nikamo! Međimurje je poznato po voćnjacima i mi ovdje imamo svoj voćnjak, a najdraže mi je kad mogu doći do drveta kruške, ubrati plod s grane i zagristi ga, to je odličan osjećaj“, ističe Karmen koja osim voćnjaka, uzgaja i povrće te brine o kokicama. Stoga za svoju večeru neće trebati ići u dućan već će sve nabaviti u svom dvorištu.

Nakon sudjelovanja u poznatom RTL-ovu kulinarskom showu, Karmen se odlučila na još jedno televizijsko iskustvo, ali u nešto drugačijem formatu. 

„U 'Večeru za 5 na selu' prijavila sam se jer želim upoznati nove ljude, steći nove prijatelje i probati nova jela. Zahvaljujući prijateljici Marini, s kojom sam kuhala i koja me prijavila u prvi kulinarski show, izgubila sam strah od kamera i sad sam spremna za novo iskustvo pred kamerama“, priznaje Karmen koja je počela kuhati s 12 godina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

„Teta me naučila kuhati, a prabaka me naučila kako se pripremaju tradicionalna međimurska jela“,  otkriva Karmen koja voli pripremati domaće specijalitete, a najdraža namirnica joj je – špek! Njezina jela najviše voli i hvali njezin suprug, s kojim je u braku već 9 godina, a zajedno su dugih 18 godina. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„U vezi smo od mog osmog razdera osnovne škole, nemamo još djece, ali ih želimo imati te se jako trudimo da ih dobijemo“, iskreno priznaje Karmen kojoj su djeca trenutačno najveća želja i nada se da će joj se to uskoro ispuniti. 

Kad se ne brine o vrtu i kada ne kuha, Karmen se bavi izradom rukotvorina po kojima je i poznata u svom mjestu – izrađuje nakit, plete narukvice, radi okvire za slike te izrađuje figure roda koje se daruju za rođenje djeteta, ali i za sreću.

A hoće li Karmen trebati sreća u pripremi današnje večere ili je ona već uigrana kuharica – pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
'DVOLIČNI SU'

Meri i Davor za RTL.hr o polufinalistima: 'Neki nisu zaslužili doći ni do pola showa, kamoli do finala'

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽELI IĆI

Kakva predivna gesta! Nikola je u 23 godine bio samo jedanput na moru, a Martina ga s obitelji pozvala k sebi u vikendicu

Play ponuda

Više s weba