Večera za 5

Katica iz 'Večere za 5 na selu': 'Odrastanje na selu je bilo teško, ali danas je sve drugačije i ne bih...

Katica Miklec dolazi iz Markova Polja, gdje je odrasla, a u obiteljskoj kući živi i danas sa svojim suprugom. Upravo je Katica prva domaćica koja će ugostiti pet potpunih stranaca za svojim stolom i prirediti im slasnu večeru za pet!

RTL TV
27.01.2020 16:00


Katica Miklec radi kao teta u vrtiću, a slobodno vrijeme obožava provoditi u prirodi. Voli duge šetnje prirodom, vožnje biciklom i obrađivati svoj vrt. Osim toga, voli slikati, pisati pjesme i, naravo, kuhati!

"Jako sam često vani, svaki slobodni trenutak kad je lijepo vrijeme iskoristim za šetnju prirodom jer ondje crpim inspiraciju za svoje pjesme. Pišem ljubavne pjesme, pišem o prirodi, o svemu što nas okružje io životu", kaže Katica koja danas ne može zamisliti život u blizini prirodeiako priznaje da odrastanje na selu nije bilo tako jednostavno kao što je danas.

Večera za 5 na selu katica

"Bilo mi je teško odrastanje na selu jer smo morali raditi i kao djeca, a moje je zaduženje bilo ići na ispašu s kravama. No danas je život na selu nešto sasvim drugačije. Život na selu danas je jako lijep, miran i jedini dolazi u obzir za mene", objašnjava današnja domaćica koja preferira domaća jela pa će tako svojim gostima večeras pripremiti prava tradicionalna jela.

Uz to, Katica je stručnau pečenju kolača i izradi slastica jer sa suprugom imaobiteljsku slastičarnicu. Ova romantična duša za sebe kaže da je vrlo vesela, druželjubiva i iskrena osoba. U show 'Večera za 5 na selu' prijavila se kako bi prezentirala hranu svog prigorskog kraja, upoznala nove ljude, stekla nova prijateljstva i zanimljivo iskustvo, ali i dobro se zabavila.

Večera za 5 na selu

"Od današnje večere očekujem da se malo bolje upoznamo, a nadam se da će gosti biti zadovoljni ida će se fino najesti", kaže Katica.

Prvu večeru jedanaeste sezone showa 'Večera za 5 na selu' ne propustite pogledati večeras u 20 sati na RTL-u!