Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
hoće li povesti?

Katija predstavila tradicionalne namirnice, no nisu sve oduševile: 'Mislim da je stvarno forsiramo'

Dubrovački tjedan u 'Večeri za 5 na selu' polako se bliži kraju, no ostala su još dva kandidata koja će pokazati svoje vještine. Danas kuha Katija!

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 2.2.2023. u 11:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Poštivanje tradicije i domaći, lokalni proizvodi aduti su kojima će frizerka Katija Guljelmović pokušati prijeći u ovotjedno vodstvo. Nakon što je večerom oduševila kandidate, Semra je s osvojenih 38 bodova trenutno prva na bodovnoj ljestvici te ostaje vidjeti hoće li je nadmašiti vješta Katija.

Popisom Katijinih namirnica jasno je da do pobjede želi doći poštujući gastronomska bogatstva svog kraja. Kozice je kupila u ribarnici, a lignje i hobotnica rezultat su rada Katijinog oca, on je naime, ribar pa zbog njega obitelj uživa redovito u svježim morskim delicijama. Osim toga, Katija će goste pokušati osvojiti sušenom rajčicom, bademima, narančom, avokadom…

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Reakcije su bile raznolike, Keti je bila oduševljena, a složila se i Semra. Marko se ovog puta više radovao sušenoj rajčici i avokadu negoli morskim plodovima. "Mogao bi stvarno noćas bez hobotnice, mislim da je stvarno forsiramo u meniju", jasan je bio medicinski tehničar. Katijine namirnice su se, s druge strane, Dubravku činile ukusnima, ali skromnima. "Moglo bi biti fino, skromno, ali lijepo", zaključio je Dubravko.

Hoće li ga osvojiti 'skromnim' jelovnikom - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Senka je zapravo kuharica! Opet su na jelovniku šampinjoni i svinjetina: 'To je nepogrešivo, to svi volimo'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba