Play ponuda
Play ponuda
kakav hit

Klaudija iznenadila svoje goste, a posebno Snježanu: 'Ma ni na kraj pameti!'

Klaudija Pajković iznenadila je svoje goste, kojima je pri polasku na večeru rečeno da je Sandra odustala iz privatnih razloga. Neki su se, pak, posebno iznenadili

RTL.hr/ 16.12.2022. u 12:45
Play ponuda

Klaudija Pajković u ovotjednu ekipu 'Večere za 5 na selu' uletjela je zadnji čas - jer je Sandra, koja je trebala kuhati večeras, morala odustati od emisije iz privatnih razloga. Hotelijersko-turistička djelatnica dolazi iz Žminja, a gostima je odlučila servirati pravu istarsku večeru. Kuhat će u čast svoje majke i bake, koje su je naučile svemu što zna u kuhinji.

Iako je Klaudija po zanimanju hotelijersko-turistička djelatnica, trenutačno radi u tvornici koja proizvodi kablove za avione, liftove i slično. "Dolazim iz jednog malog mjesta u Istri koje se zove Svetvinčenat. Trenutno živim u Žminju, a razlog tome je što sam nedavno postala baka. Preselila sam se zbog unuke i da budem svima više na ispomoći. Unučica ima pet godina, a ja 51, jako sam sretna što je došla na ovaj svijet i želim provoditi što više vremena s njom", kaže 51-godišnjakinja i nastavlja: "Kreativna sam i vesela osoba iako mi malo više treba da se opustim. Prije svega volim raditi s cvijećem, aranžirati cvijeće, crtati… U kreativnom smislu najviše pravim ikebane za novu godinu ili za svadbe aranžmane, bukete…", ispričala je Klaudija. Obožava tradicionalnu hranu, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavila se jer je, kako kaže, shvatila da može sve!

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Gostima je Klaudija odlučila ponuditi Svega po malo za predjelo, Jušto u podne za glavno jelo te Starinsku maminu tortu za desert. Pripravu večere započela je s predjelom, a potom nastavila s Jušto u podne. Nakon toga, krenula je s pripremom Starinske mamine torte. Kolač koji joj je majka pripremala za rođendane, postao je desert koji se Klaudija odlučila predstaviti svojim gostima. Odala je tako još jednom u svojoj večeri počast svojoj majci i ispričala koliko joj znači sudjelovanje u 'Večeri za 5 na selu'. Nakon što je završila s pripremom jela, Klaudija je dočekala goste, koji nisu imali pojma tko ih čeka.

Posebno se iznenadila Snježana, koja s Klaudijom inače radi! "Ma ni na kraj pameti", rekla je Snježana Klaudiji nakon što je ugledala kolegicu s posla. "Znamo se s posla, radimo skupa", pojasnila je potom Klaudija. "Ništa mi nije rekla, prošla je mimo mene, nije me ni pogledala, i onda je tu vidim", dodala je Snježana i rekla da je jako sretna što vidi svoju kolegicu.

'Večeru za 5 na selu' ne propustite svakim radnim danom od 20.15 sati na RTL-u.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZABRINULI SE

ANKETA Hoće li im ovo poremetiti planove? Novo iznenađenje za parove: 'Ne znamo što nas sad čeka'

Play ponuda

Više s weba