Play ponuda
Play ponuda
nikad nije kasno za promjenu!

Klaudiji sudjelovanje u 'Večeri za 5 na selu' posebno znači: 'Nisam imala baš neku podršku u životu...'

Klaudija Pajković pripremila je pravu istarsku večeru i tako odala počast svojim korijenima.

RTL.hr/ 16.12.2022. u 9:00
Play ponuda

Klaudija Pajković u ovotjednu ekipu 'Večere za 5 na selu' uletjela je zadnji čas - jer je Sandra, koja je trebala kuhati večeras, morala odustati od emisije iz privatnih razloga. Hotelijersko-turistička djelatnica dolazi iz Žminja, a gostima je odlučila servirati pravu istarsku večeru. Kuhat će u čast svoje majke i bake, koje su je naučile svemu što zna u kuhinji.

Iako je Klaudija po zanimanju hotelijersko-turistička djelatnica, trenutačno radi u tvornici koja proizvodi kablove za avione, liftove i slično. "Dolazim iz jednog malog mjesta u Istri koje se zove Svetvinčenat. Trenutno živim u Žminju, a razlog tome je što sam nedavno postala baka. Preselila sam se zbog unuke i da budem svima više na ispomoći. Unučica ima pet godina, a ja 51, jako sam sretna što je došla na ovaj svijet i želim provoditi što više vremena s njom", kaže 51-godišnjakinja i nastavlja: "Kreativna sam i vesela osoba iako mi malo više treba da se opustim. Prije svega volim raditi s cvijećem, aranžirati cvijeće, crtati… U kreativnom smislu najviše pravim ikebane za novu godinu ili za svadbe aranžmane, bukete…", ispričala je Klaudija. Obožava tradicionalnu hranu, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavila se jer je, kako kaže, shvatila da može sve!

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Gostima je Klaudija odlučila ponuditi Svega po malo za predjelo, Jušto u podne za glavno jelo te Starinsku maminu tortu za desert. Pripravu večere započela je s predjelom, a potom nastavila s Jušto u podne. Nakon toga, krenula je s pripremom Starinske mamine torte. Kolač koji joj je majka pripremala za rođendane, postao je desert koji se Klaudija odlučila predstaviti svojim gostima. Odala je tako još jednom u svojoj večeri počast svojoj majci i ispričala koliko joj znači sudjelovanje u 'Večeri za 5 na selu'. Njezino samopouzdanje konačno se pojavilo.

"Čovjek godinama odrasta i uči, ja sam bila povučena dosta i onda shvatila da ne možeš sve držati u sebi, ne misliti samo na druge nego i na sebe malo. Više puta nisam imala u životu oslonac, što god sam htjela, morala sam sama, nisam imala baš neku podršku i onda sam shvatila da jedino sama mogu to napraviti. Zato sam se i odlučila prijaviti na 'Večeru za 5 na selu', čak su i kolegice s posla rekle 'kako, što ti je, cijela te Hrvatska gleda'. Rekla sam 'što me briga', idem probati, idem napraviti, nadam se da ću završiti do kraja to što sam si stavila u glavu. Shvatila sam da s godinama više nisam ona tiha, ne šutim kao nekad", jasna je bila Klaudija.

'Večeru za 5 na selu' ne propustite svakim radnim danom od 20.15 sati na RTL-u.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA

Gabi i trenerica Sanja susrele su se na Hvaru: 'Da nisam progovorila, kaže da me ne bi prepoznala'

Play ponuda

Više s weba